Ekspresno u brak

Odvest ću te na vjenčanje: ova 3 znaka žene se i prije 30-ih

Neke od nas ne mogu dočekati da odjenu vjenčanicu, drugim se baš nigdje ne žuri. A ako je vjerovati zvijezdama, osobe rođene u nekim znakovima sudbonosno će 'uzimam' reći prije 30. rođendana

pexels-los-muertos-crew-8459322.jpg
Foto: Pexels

Danas se ljudi nešto rjeđe odlučuju sklopiti brak nego što je to bio slučaj u vrijeme naših bala i djedova, mnogi žele ostati solo ili se odlučuju na manje formalne zajednice. Za neke je ulazak u brak samo potpis na listu papira, ali ima i onih koji o velikom bijelom vjenčanju sanjaju još iz vrtićkih dana. Za njih vrijedi - što prije, to bolje i ako im ne pođe za rukom naći onog pravog ili pravu do sredine 20-tih, to će ih činiti prilično nesretnima - i nestrpljivim.

shimmer fallback

Zvijezde otkrivaju da osobe rođene u 3 znaka najčešće odlaze pred oltar prije no što ugase 30 svjećica na svojoj rođendanskoj torti - dakle, za današnje prilike vjenčaju se ranije nego većina. Evo koji su to klasični romantičari Zodijaka koji jedva čekaju otplesati svoj svadbeni ples:

Blizanci

Blizanci su društveni - rado su okruženi ljudima koji su im dragi. S obzirom na to da im je uvijek potrebno društvo, ideja braka jako im je privlačna. Po svoj prilici rano u životu pronaći će partnera s kojim će stupiti pred oltar. Osim toga, osobe rođene u znaku Blizanaca su ambiciozne i žele sve u životu ostvariti bez odlaganja - tako ni stupanje u brak i osnivanje obitelji neće biti dugo na čekanju.

shimmer fallback

Lav


Lav je veliki romantik koji obožava ideju prave ljubavi okrunjene brakom. Osobe rođene u ovom znaku sanjaju o tome da će već kao mladi pronaći svoju srodnu dušu s kojom će zaploviti u sretne bračne vode. Za Lavove brak je neizostavni dio života, a vjenčanje ne doživljavaju kao rezanje krila, nego naprotiv, kao početak uzbudljivo novog poglavlja.

shimmer fallback

Jarac


Jarcu se sviđa ideja o vjenčanju dok je u 20-tima. ali ne toliko iz romantičnih razloga. Praktični Jarac želi pored sebe parterna koji će mu olakšati svakodnevicu, a također vjeruje kako će se ranim sklapanjem braka biti lakše prilagoditi na suživot. No, duboko, duboko u sebi Jarac se nada vječnoj ljubavi koja počinje s prstenom na ruci.

shimmer fallback

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.