Prikriveni 'fejkeri'

Priznali to ili ne, ovo su najveći licemjeri horoskopa

Svi smo mi ponekad dvolični, ali ovi horoskopski znakovi najveći su moralni licemjeri u horoskopu

profimedia-0520973122.jpg
Foto: Profimedia

Biti moralni licemjer čini se dovoljno jednostavnim; jedini zahtjev je biti ljudsko biće, a to je ovih dana dovoljno uobičajeno, jer ljudi su - posvuda. Postavili smo svoje ideale i svoja pravila, a kako iznova i iznova ne uspijevamo, suočavajući se sa svojim razočaranjima uvijek iznova, odmah zaboravljamo ono što nam ne uspijeva i pokušavamo dostići ideal - opet! Ne učimo i to nas tjera da postanemo moralni licemjeri: jer ne učimo lekcije.

Image
Oprezno s njima

Majstori manipulacije: Horoskopski znakovi koji uvijek dobiju ono što žele

Horoskopski znakovi koji su moralni licemjeri stvaraju ideale i ne mogu ih ispuniti. Ovi ideali su upravo to: usavršeni koncepti, nedodirljivi, nepomični. Zaključani. Ne treba ti astrologiju da bi shvatila tko je od tvojih prijatelja licemjeran.

Dakle, kad ne postignemo te ideale - savršeni ljubavni život, savršen seksualni život - mislimo da smo zakazali i unosimo taj element negativnosti u sliku. Osuda prema sebi, pa mržnja prema sebi. Sve zato što nismo mogli živjeti u skladu s pravilima i propisima nekog ideala.

Zbog toga sebe i druge nazivamo licemjerima. A kad osjetimo da u nekim područjima ne uspijevamo, vjerujemo da nismo bili vjerni sebi i takvu vrstu lažnog karaktera osuđujemo; znamo da smo moralni licemjeri. Budući da smo svi ponekad licemjerni, nije loše zaviriti u astrologiju kako bismo otkrili koji su znakovi najviše skloni licemjerju i dvoličnosti.

Škorpion

Ono što te čini takvim moralnim licemjerom je to što je tvoj veliki, hrabri, zastrašujući čin upravo to: samo čin. Cijeli stereotip da su Škorpioni sadisti je istinit. Ali zašto su tako sadistički jezivi? Zato što su svi oni samo uplašena mala djeca koja ne žele biti povrijeđena, baš kao i mi ostali.

Voliš se pretvarati da si neustrašiva i bez osjećaja. Ne daješ nikome do znanja što skrivaš, ali skrivaš…puno toga.

Blizanci

Tvoja šutnja i nesposobnost da iskažeš svoje prave osjećaje ostavlja mnoge ljude s upitnikom o čemu govoriš, čak i kad ne govoriš. Dopuštaš ljudima da sami iznose svoje misli o tebi; u stvari, oslanjaš se na druge misleći da si jedno, kada si zapravo potpuna suprotnost od onoga za što te smatraju.

To te čini nepovjerljivom. Želiš da misle na jedan način o tebi, a kad im pokažeš tko si uistinu, pokažeš im koliko si doista moralno pokvarena.

Lav

Moralni si licemjer od rođenja i to pokazuje koliko pažnje želiš i koliko malo za to daješ. Sve želiš pod svojim uvjetima, a kad ti sve pođe za rukom, to je lijep dan obasjan suncem za sve oko tebe; međutim, kada ne dobiješ ono što želiš, svi oko tebe se osjećaju kao da ništa ne vrijede, kao da su lako zamjenjivi i kao da su obični pijuni u tvojoj igri.

Licemjer si jer kažeš da su ti potrebni ljudi, a ipak se prema njima nerijetko odnosiš kao prema smeću.

Ovan

Vjeruješ u ljubav i monogamni seks, a ipak si uvijek prva u vezi koja vara. Pokušavaš to ne smatrati varanjem, više poput: "Samo sam strastvena i impulzivna!" Ali tvoj impuls je vođen egom i slijep je.

Redovito povređuješ ljude jer ih navodiš da vjeruju da si odgovorna i pouzdana, ali ostavljaš bilo koga iza sebe ako naiđe nešto bolje, jer si strastvena, impulzivna, ali i moralno licemjerna.

Vaga

Ti si licemjer broj jedan u cijelom horoskopu, pa iako znaš da je to istina, samo ćeš gestikulirati rukama, s izrazom lica koji kaže svima nama: "Nemam pojma o čemu govorite."

Kao glavna manipulatorica i lažljivica horoskopa, ti si potpuni moralni licemjer jer činiš ljude da se osjećaju dobro samo da bi ih na kraju potpuno srušila i uništila.

Vodenjak

Tako se čvrsto držiš svog morala i ideja da zaboravljaš na ljude. Također si vrlo ljubomorna i zavidna osoba, pa si sklona popljuvati sve što druga osoba ima, posebno ako druga osoba to voli.

Ono što te čini moralnim licemjerom je to što vjeruješ u "ljubi bližnjega svog" sve dok ne dođe vrijeme da pomogneš bliskim ljudima u svom životu.