Astro prognoze

Astrolozi otkrili najsretnije (i najnesretnije) datume za vjenčanje u 2023.

Za najljepše i najveselije vjenčanje najvažniji su sretni mladenci koji se vole. No sreću u braku može donijeti i datum vjenčanja, barem tako tvrde astrolozi. Zato imaju popis sa sretnim datumima, ali i onima koje treba potpuno izbjegavati

BeFunky-collage (4).jpg
Foto: Unsplash

Ljudi na različite načine žele pridonijeti svojoj sreći posebno kada se radi o ljubavi i braku, ali i vjenčanju. Pa će onda postavljati pitanja i tražiti odgovore na različitim mjestima. Čak će i rado poslušati savjete astrologa i kombinirati različite savjete. No jedan od važnih segmenata vjenčanja je i potraga za pravim datumom. Kod nekih parova vrlo je važno doba godine i možda određena simbolika, emocije koje vežu za određeno doba godine.

Image
Što kaže numerologija

Najsretniji brojevi za svaki horoskopski znak u 2023. godini

Prema astrolozima datum vjenčanja je važan za temeljnu energiju braka i zbog toga su izdvojili sretne i nesretne datume za 2023. godinu. Stoga ako pripremaš vjenčanje samo nastaviti čitati jer su datumi određeni prema godišnjim dobima, ali radi se o više njih.

Najsretniji dani za vjenčanje tijekom zime i proljeća

Ako želiš zimsko ili proljetno vjenčanje u 2023. godini onda bi trebala razmisliti o sljedećim datumima: 22. siječanj, 21. ožujak, 11. travanj ili 19. svibanj. No prije nego dogovoriš vjenčanje na neki od tih datumima trebaš znati da ima još! Godina ima puno dana pa je naravno onda i izbor dovoljno velik.

I sljedeći datumi se također smatraju sretnima za sudbonosno "da" pa provjeri hoće li ti odgovarati neki od sljedećih datuma: 9., 12. i 21. siječanj; 2., 8. i 26. veljača; 2., 14. i 19. ožujak; 1., 9. i 26. travanj; 6., 12. i 21. svibanj.

Image
Foto: Unsplash

Najsretniji dani za vjenčanje tijekom ljeta i jeseni

Ako planiraš vjenčanje tijekom ljeta ili obožavaš jesen i želiš da to bude vrijeme kada ćete izgovoriti sudbonosno "da" onda se trebaš fokusirati na sljedeće datume - 17. i 21. lipanj. Na oba datuma je aktivan Mars, a Venera puna ljubavi bit će u živahnom i zabavnom Lavu. Dok će Vaga biti u poravnanju sa Suncem. Ovi datumi su odlični za novi početak prepun emocija.

No nemoj pomisliti da su to jedini datumi koji mogu donijeti sreću na ljetnom ili jesenskom vjenčanju. Postoje i drugi datumi koji mogu poboljšati bračnu sreću: 3. i 8. lipanj; 1., 7. i 20. srpanj; 1., 7. i 28. kolovoz; 3., 12. i 28. listopad; 5., 17. i 29. studeni; 2., 13. i 21. prosinac.

Image
Foto: Unsplash

Najnesretniji datum za vjenčanje u 2023.

Ako si već saznala koji su sretni datumi za vjenčanje onda je dobro da otkriješ i koji datum treba izbjegavati. Naravno da ovaj nesretan datum nećeš ozbiljno razmatrati ako ste se upoznali na taj dan ili zaručili, ipak ste tada otkrili svoju sreću. No ako nisi sentimentalno vezana za sljedeći datum trebaš znati da se smatra najlošijim odabirom za vjenčanje. Pa koji je najnesretniji dan za vjenčanje u 2023. godini? 3. rujan je datum koji donosi lošu sreću na vjenčanju.

Rujan je mjesec u kojem će se jedino planet Mars kretati slobodno, bog rata. Sunce je 3. rujna u zahtjevnoj Djevici, a Mjesec je u Ovnu što će izazvati stres. Početak braka pod ratobornim Marsom i u trenutku kada se Merkur, Venera, Saturn, Uran, Neptun i Pluton kreću retrogradno nije baš najbolji odabir za početak zajedničkog života. U to vrijeme će komunikacija će biti također vrlo loša, a zbog kombinacije svih planeta to bi mogao biti recept za katastrofu...barem ako je vjerovati astrologiji.

Image
Foto: Unsplash