Val optimizma

Mladi Mjesec u Jarcu 23. prosinca donosi sretne vijesti, a evo kako će utjecati na svaki znak

Mladi Mjesec u Jarcu 23. prosinca mogao bi te motivirati na promišljanje o godini na izmaku. Uz njegov pozitivni utjecaj, mogla bi osjetiti nalet energičnosti, elana te si jasno postaviti ciljeve za sljedeću godinu. Otkrivamo što ovaj posljednji Mladi Mjesec u godini donosi svakom znaku Zodijaka

profimedia-0102944142.jpg

Kraj prosinca i predblagdanski dani mnogima služe za promišljanje o godini iza nas, resetiranje i okretanje novog lista. U tom procesu mogao bi ti pomoći i mladi Mjesec u Jarcu koji će 23. prosinca osvanuti na nebu. Jarac je zemljani zrak kojim vlada Saturn pa bi te nadolazeći mladi Mjesec mogao potaknuti na postavljanje realnih ciljeva i ostvarivanje onoga što već dugo želiš.

Image
Jesi li među njima?

Najsretniji dan u prosincu posebno će osjetiti tri horoskopska znaka

Tim više, Sunce izlazi iz Strijelca i upada u Jarca dva dana nakon zimskog solsticija što će te ponukati da razmisliš o 2022. i entuzijastično dočekaš novu godinu puna energije i elana.

Image
Foto: Unsplash

Iako mladi Mjesec različito utječe na svaki horoskopski znak, vjerojatno ćeš u sljedećim danima biti motivirana, prizemljena i svjesna svojih ciljeva. U nastavku donosimo kako će mladi Mjesec 23. prosinca utjecati na tvoj znak!

Ovan

Za tebe će 2023. biti godina u kojoj se želiš dokazati. Mladi Mjesec u Jarcu 23. prosinca potaknut će te na razmišljanje o tome kakav trag želiš ostaviti u svijetu. Bez obzira na to što je promišljanje o vlastitim ciljevima poželjno, ne zaboravi se odmoriti jer će ti za njegovu realizaciju trebati energije. Osim elana, 23. prosinca će ti donijeti više spontanosti. Istovremeno će te ispuniti unutarnji mir.

Image
Foto: Pexels

Bik

Sezona mladog Mjeseca za Bikove je razdoblje istraživanja i proširivanja vidika. Mogla bi imati nevjerojatnu želju za proučavanjem novih stvari, stjecanjem vještina i putovanje. Ukratko, htjet ćeš 'poletjeti' i istražiti neke nove smjerove u životu. No ne zaboravi biti racionalna i dati si dovoljno vremena za ostvarivanje tih ciljeva. Ne ide sve preko noći.

Image

Blizanci

I Blizanci će, zahvaljujući Mjesecu, težiti osobnom rastu. Htjet ćeš se povezati sama sa sobom, otkriti svoje interese i talente. A kad otkriješ sebe, još ćeš više cijeniti drage osobe u svom životu. Zbližit ćeš se i s njima te će ti još više značiti njihova podrška i pomoć.

Image
Foto: Pexels

Rak

Rakovi će uvidjeti da trebaju poraditi na međuljudskim odnosima i pokušati pronaći zajednički jezik s onim osobama koje im baš ne odgovaraju. To zahtijeva korjenite promjene u tvom životu i preslaganje prioriteta. Shvatit ćeš da je krajnje vrijeme da poradiš na komunikaciji i društvenom životu, a ova lunacija pomoći će ti da u te promjene sretno koračaš. Ovo bi ti razdoblje moglo biti izrazito emocionalno nabijeno i mogla bi se osjećati ranjivijom nego ikad prije. No to je sasvim normalno. Okreni to u svoju korist!

Image
Foto: Unsplash

Lav

Lavovi će sljedećih dana intenzivno planirati i postavljati ciljeve. To je dobro, ali nemoj zaboraviti da prvo trebaš razmisliti što želiš od nove godine. Intenzivno planiranje ne bi te trebali uznemiriti pa, umjesto da po cijele dane razmišljaš o budućnosti, priušti si rituale opuštanja. Kraj godine savršeno je vrijeme za to. Posjeti wellness, dogovori masažu ili se odmakni od rutine. Tek kad se odmoriš, moći ćeš vidjeti pozitivan utjecaj mladog Mjeseca.

Image
Foto: Unsplash

Djevica

I Djevice će si postavljati ciljeve i razmišljati o tome što bi mogle bolje. No u ovom će razdoblju shvatiti da pritom ne smiju izgubiti sebe. Mogla bi se zapitati što ti zapravo voliš i prepustiti se svojim strastima. Bit ćeš kreativna, energična te usmjerena na sebe i ono što je tebi važno. Pod utjecajem mladog Mjeseca, usredotočit ćeš se na emocionalne aspekte svog života.

Image
Foto: Pexels

Vaga

U ovom ćeš razdoblju posebno cijeniti mir. Opustit ćeš se i napuniti baterije - što je još jedan od pozitivnih utjecaja mladog Mjeseca. Bit ćeš emocionalno stabilna i ispunjena s izraženim osjećajem pripadnosti, a posebno će te veseliti trenuci s obitelji. Emocionalno ćeš se regenerirati i, doslovno, procvjetati.

Image
Foto: Pexels

Škorpion

23. prosinca motivirat će te da pronađeš balans, postaviš granice i ciljeve. Odjednom ćeš shvatiti kako bi bilo super završiti davno započeti projekt ili fakultet. Ili ćeš pak poželjeti naučiti nešto novo i dati svoj maksimum. Postat će ti jasno u kojem bi smjeru trebala ići sljedeće godine.

Image

Strijelac

Želiš postići neki cilj, dobiti posao, pametno uložiti ili raditi na sebi? Uz utjecaj ove lunacije jedva ćeš čekati nove izazove. Idealno je vrijeme za preispitati životne prioritete te ih, po potrebi, presložiti. Strijelci će odvažno koračati u 2023., a dobra je stvar što će ti 23. prosinca minimalizirati stres. Sve što ti se do jučer činilo problemom, uspješno ćeš savladati.

Image

Jarac

Budući da je ovaj mladi Mjesec u Jarcu, ovaj će ga znak najintenzivnije doživjeti. Jarci će biti perspektivni, energični i optimistični. Htjet će se angažirati u više aktivnosti, ali vodi računa da bi ipak trebala pronaći ravnotežu i razdvojiti privatno od poslovnog. Kraj godine za tebe je novi početak, a sugestija je da se ne bojiš pokazati emocije te da se, po potrebi, osloniš na druge.

Image

Vodenjak

Prosinački mladi Mjesec će te 'prosvijetliti'. Ako si u zadnje vrijeme previše maštala, pravi je trenutak da se prizemljiš i razdvojiš snove od stvarnosti. Postavi si realne ciljeve i ostvaruj ih - ALI korak po korak. A kako bi presložila neke stvari, važno je da staneš i promisliš što zapravo želiš. Zatraži savjet osobe od povjerenja, druži se i smij, no posveti se i samoj sebi.

Image

Ribe

Ribe su na glasu kao emocionalne, no ovaj će Mjesec biti sjajna prilika da racionalno promisliš o životu, onome što si postigla, ali i onome što želiš. Možda će ti taj proces okretanja novog lista biti pun emocija, no on će ti pomoći da u sljedećoj godini budeš sretna i samouvjerena. Osloni se na drage osobe. Rad na sebi pomoći će ti da budeš zadovoljnija, a taj će pozitivan pomak primijetiti i ljudi oko tebe. Samo hrabro!

Image