Jesi li među njima?

Najsretniji dan u prosincu posebno će osjetiti tri horoskopska znaka

Prosinac je mjesec pun sjajnih prilika i promišljanja o onome što nas čeka. Ipak, zbog poravnanja Venere i Neptuna 28. će prosinca biti najsretniji dan ovaj mjesec, a to će posebno osjetiti neki horoskopski znakovi

pexels-наталия-котович-3540840.jpg
Foto: Pexels

Kraj godine obično je rezerviran promišljanje o svemu što se zbilo u danima iza nas i donošenje nekih novih odluka. A osim što bi se mogla pitati kakva ti je bila godina na izmaku, vjerojatno će te ovih dana ponijeti blagdanski duh. Iako bi cijele godine trebali biti puni empatije i poštovanja te prožeti planovima, prosinac ipak ima neku posebnu čar.

Image
Horoskop i ljubav

Ljubavni horoskop: Što prosinac donosi svakom znaku - od romantike do seksa

Tik prije novogodišnje noći - koju mnogi smatraju novim početkom - tri će znaka Zodijaka biti posebno blagoslovljena.

Image

28. prosinca Venera će se poravnati s Neptunom. Planet ljubavi, Venera, učinit će da još više uživaš u blagdanskom ozračju i malim stvarima, a Neptun će ti dati polet prema novim idejama. Sjajna je to kombinacija - tog bi dana mogla blistati od sreće!

U nastavku saznaj kome se od 12 horoskopskih znakova 28. prosinca smiješi posebno sretan dan.

Bik

Pod Venerinom vlašću, osobe pod znakom Bika 28. prosinca bit će puni ideja. Ovo poravnanje potaknut će ih da promisle o svojoj ulozi u društvu i nekom novom cilju. Činit će im se da im je samo nebo granica i tog će dana odlučiti da će u zadnjim danima ove i prvim danima sljedeće godine istraživati nepoznato te da će se odvažiti na putovanje ili planiranje istoga. Pri donošenju te odluke najbolje se savjetovati s prijateljima. Svijet je tvoj - uči i istražuj.

Image

Vaga

Za razliku od avanturističko nastrojenih Bikova, Vage će taj dan shvatiti koliko je dragocjeno vrijeme provedeno s obitelji. U njima će se probuditi osjećaj blagostanja i sreće. Uz to, sudeći po zvijezdama, upravo bi 28. prosinca mogla pronaći nešto što si davno izgubila.

Image
Foto: Pexels

Ribe

Ribe će zbog ovog poravnanja biti otvorene prema novim znanjima i vještinama. Ispunit će te mir i imat ćeš osjećaj uspostave kontrole nad svojim životom. Možda ti se taj tečaj koji si upisala sad čini težak, ali 28. prosinca spoznat ćeš da je svaki životni izazov zapravo prilika. Ponovno ćeš se povezati s obitelji i prijateljima i spoznati kojim životnim pravcem želiš dogodine.

Image
Foto: Pexels