Horoskopski znakovi i ljubav

Veliki ljubavni horoskop za ožujak: Tko se treba fokusirati na sebe, a tko će upoznati srodnu dušu?

Ožujak je tu, a iako je mjesec ljubavi iza nas, pregršt ljubavi očekuje nas i ovog mjeseca. Evo što svaki horoskopski znak može očekivati u ožujku kada je ljubav u pitanju

horoskop-ozujak.jpg
Foto: Pexels

Promjena ne mora biti strašna - zapravo, to može biti itekako dobra stvar, a ožujak 2023. sa sobom nosi velike promjene kada je ljubav u pitanju. Srećom, većina ovih promjena dogodit će se tijekom promjenjive sezone Riba i sezone kardinalnog Ovna, a to znači samo jedno - sada je savršeno vrijeme za ljubav.

Image
Zanimljiv ožujak

Carpe diem! Najsretniji dan u ožujku za svaki horoskopski znak

Jedna od prvih velikih promjena dogodit će se kada Saturn uđe u Ribe 7. ožujka. Ova će promjena potaknuti sve da se otvore prema ljubavi, ali i da se odreknu nekih loših navika. Kada Venera uđe u Bika 16. ožujka, dolazi do prilike za stabilizaciju romantičnih odnosa, a najpovoljnije vrijeme započinje kada sunce uđe u znak Ovna 20. ožujka - Ovan se ističe po svojoj hrabrosti, a sezona Ovna savršena je za poduzimanje hrabrih poteza u ime ljubavi.

S toliko kozmičkih promjena koje se događaju tijekom ožujka, ljubavi sigurno neće nedostajati, a u nastavku provjeri što svaki horoskopski znak može očekivati na polju ljubavi u ožujku 2023.

Ovan

Ovnovi su samouvjereni i neće lako pokazati svoju ranjivu stranu u ljubavi. Ipak, ako si rođena u ovom horoskopskom znaku, ovog bi mjeseca mogla upoznati neku posebnu osobu koja će ti pomoći da i ta tvoja ranjiva strana izađe na vidjelo. Također, kada sunce uđe u tvoj znak 20. ožujka, osjećat ćeš se bolje i samouvjerenije nego ikad prije.

Image

Bik

Kada Merkur i Saturn uđu u Ribe početkom ožujka, tvoj bi ti jako dobar prijatelj mogao postati nešto puno više, ako mu daš priliku. Osim toga, osjećat ćeš se izuzetno privlačno kada Venera uđe u tvoj znak 16. ožujka, a to će privući udvarače sa svih strana. Ukratko, čeka te jako dobar mjesec kada je ljubav u pitanju.

Image

Blizanci

Ožujak je tvoj mjesec u kojem ništa nećeš prepustiti slučaju i bit ćeš otvorena i iskrena kada je ljubav u pitanju. Tvoj će ljubavni život jednostavno procvasti! A za vrijeme mladog Mjeseca u Ovnu, bit ćeš puno sretnija, a mogla bi i upoznati nekog posebnog.

Image

Rak

Vrijeme je da se usredotočiš na svoju budućnost jer imaš toliko toga za učiniti, vidjeti i istražiti na svom putovanju ljubavi, a ožujak je savršeno vrijeme da se usredotočiš na svoju sljedeću veliku avanturu, s partnerom ili bez njega. A ovog bi mjeseca mogla upoznati nekog novog, i to kada ćeš se najmanje nadati.

Image

Lav

Vrijeme je da budeš iskrena sa svojim željama i da se usredotočiš na ono što stvarno želiš i cijeniš kada je ljubav u pitanju. Sredinom ožujka mogla bi se osjećati puno otvorenije za neke nove ljubavne pothvate, a osjećat ćeš se u puno privlačnije pa možeš očekivati više pažnje od suprotnog spola nego inače.

Image

Djevica

Merkur i Saturn ulaze u Ribe, a sada kada je Saturn na tvojoj strani, razmisli o tome što tražiš u partneru, braku ili vezi jer Saturn može donijeti tvoju srodnu dušu u sljedećih nekoliko mjeseci. Također, pun Mjesec u tvom znaku 7. ožujka može predstavljati kraj tvog samačkog života.

Image

Vaga

Sklona si prebrzom uskakanju u veze samo da ne budeš sama pa je možda vrijeme da se usredotočiš na svoj odnos sa sobom tijekom ožujka. Razmisli o tome što želiš od veze u budućnosti i budi otvorenog uma, a ono najvažnije - nemoj vršiti pritisak na sebe. Prava ljubav pojavi se onda kada se najmanje nadaš.

Image

Škorpion

Kada Merkur i Saturn početkom ožujka uđu u Ribe, istraži svoje romantične i seksualne želje. Ovo je razdoblje kada ćeš biti više znatiželjna u vezi sa svojim ljubavnim životom, pa te očekuje puno spojeva i jako romantična atmosfera. Sredinom mjeseca mogla bi se pojaviti odlična prilika za ljubav za sve koji su slobodni.

Image

Strijelac

Sve promjene koje nas čekaju ovog mjeseca pozitivno će se odraziti na tebe, a ljubav će polako, ali sigurno, postati tvoj glavni fokus kada Venera sredinom mjeseca uđe u znak Bika. Ako si u vezi, puno ćeš vremena provoditi sa svojim partnerom, a ako si solo, puno ćeš izlaziti i upoznavati nove ljude, a mogla bi se osjećati seksualnije nego inače.

Image

Jarac

Ako si u vezi, zbližit ćeš se sa svojim partnerom tijekom ovog mjeseca, a osim toga, ovo je izvrsno vrijeme da budeš malo ranjivija kada razgovaraš sa svojim partnerom ili simpatijom. Seks će također postati bolji sredinom mjeseca, a ako si solo, do kraja ožujka mogla bi upoznati nekog posebnog.

Image

Vodenjak

Kada Merkur i Saturn početkom ožujka uđu u Ribe, mogla bi se osjećati spremnije za stvaranje stabilnog ljubavnog odnosa. Razmisli o tome što tražiš u partneru i vezi. Manifestiraj izravnu, iskrenu komunikaciju sa svojim partnerom pod mladim Mjesecom u Ovnu 23. ožujka, jer bi iskrenost vašu vezu mogla podići na jednu sasvim novu razinu.

Image

Ribe

Ožujak je tvoj mjesec ljubavi, a bit ćeš poželjnija nego ikad prije. Ovo bi moglo biti izvrsno vrijeme za postizanje onoga što želiš u ljubavi, a krajem mjeseca, kada Mars uđe u znak Raka, upotrijebi Marsovu energiju i svoju simpatiju pozovi na spoj ili iznenadi svog partnera nečim što bi vas moglo zbližiti.

Image