ANĐEOSKI BROJ

Današnji dan 11.11. donosi promjene svakom horoskopskom znaku

Astrolozi ga nazivaju anđeoskim brojem i tvrde kako 11.11. ima posebno značenje. Evo kako najbolje možeš iskoristit ovu subotu i posebnu energiju ovog datuma

profimedia-0306122435.jpg
Foto: Profimedia.hr

Brojevi su povezani s određenom vibracijom ili energijom. U teoriji o simbolici brojeva, brojevi 11, 22 i 33 imaju poseban značaj. Zajedno, ove tri kombinacije brojeva simboliziraju tri faze stvaranja: zamišljanje, građenje i dijeljenje. Tako je 11 vizionar, 22 je arhitekt, a 33 isporučitelj.

Pri tom, kombinacija brojeva 11.11. ima posebno duhovno značenje. Ako stalno svuda primjećuješ broj 11.11, na primjer, kad pogledaš na sat ili na mobitel, to može značiti da Svemir ima neku poruku za tebe.

Image
STUDENI I NOVE ODLUKE

Mjesečni horoskop: Sada je najbolje vrijeme za velike promjene u karijeri

U raznim se spiritualnim praksama, 11. studenI smatra se danom koji može poslužiti kao vrata do osobne sreće. S obzirom na to da broj 11 predstavlja vizionara, u kombinaciji s još jednim brojem 11 postaje poseban trenutak u godini kad nam je osobito lako Svemiru priopćiti naše želje i namjere. Zato kažu kako bismo upravo ovaj dan trebali iskoristiti za osvještavanje onog što bismo voljeli ispuniti u svom životu.

Saznaj što broj 11.11. znači u astrologiji i kako najbolje možeš iskoristiti magiju 11. studenog - prema svom horoskopskom znaku:

Pogledaj video: Kako biti sretan?

Ovan

Ovnovima će u ovom posebnom danu na prvom mjestu biti intima. Sa Suncem i Marsom u 8. kući seksualnosti, ranjivosti i karme, pripadnici ovog vatrenog znaka fokus će staviti na produbljivanje intimnosti s partnerom, a astrolozi predlažu da Ovnovi začine atmosferu u spavaćoj sobi kupnjom zavodljivog rublja ili kakve seksi igračke.

Image
Foto: Pexels

Bik

U središtu pažnju Bika sada je njihova veza, ali i drugi odnosi u njihovom životu. "Fokus je na povezivanju i društvenosti i mogli biste osjećati pritisak da se izrazite na način na koji niste navikli“, upozorava Stephanie Gailing, astrologinja i autorica vodiča 'The Complete Guide to Astrological Self-Care'.

Osobe rođene u ovom miroljubivom i stabilnom znaku obično rado prihvaćaju tuđe planove, no vrijeme je da oni budu ti koji će preuzeti inicijativu.

Blizanci

Osobe rođene u ovom zračnom znaku trebale bi ovaj poseban dan u godini posvetiti sebi. Uzmite si vremena za wellness - i to kako u fizičkom, tako i u spiritualnom smislu. Uran u 12. kući podvjesnog i mističnog otvorit će šansu za iscjeljivanje - iskoristi taj vrijedni potencijal ovog dana.

Image
Foto: Pexels

Rak

Rakovi će osjećati snažnu navalu kreativne energije – zahvaljujući Suncu i Marsu koji prolaze kroz 5. kuću kreativnosti i ugode. S Uranom u 11. kući zajedništva i prijatelja, Rak će kreativno nadahnuće moći iskoristiti kako bi se povezao s ljudima oko sebe ili dao poseban doprinos svojoj široj zajednici.

Lav

Za Lava će 11. studenog biti dan posvećen obitelji i domu, ali neće zaboraviti ni na karijeru: "Osjetit ćete poriv da se aktivirate oko kuće, stoga upotrijebite dinamičnu energiju koja vam je na raspolaganju za kuhanje, čišćenje ili izradu nekog 'uradi sam' projekta", predlaže Gailing. S Uranom u 10. kući karijere i ambicije, Lav bi mogao iskoristiti vikend da napravi novu organizaciju svog doma koja će mu pomoći da bude učinkovitiji i s poslovnim zadacima.

Image
Foto: Pexels

Djevica

Za Djevice predstoji zanimljiv dan u kojem bi mogle naučiti nešto novo, ali i promijeniti neke svoje stavove. S Uranom u 9. kući mudrosti i istraživanja, Djevice bi trebale pogledati dokumentarac ili pročitati nešto o temi o kojoj ne znaju puno jer će nova saznanja možda promijeniti njihovu perspektivu.

Vaga

S Marsom i Suncem u 2. kući financija, Vagama će na umu biti uglavnom novac. Zvijezde Vagama predlažu da umjesto svog uobičajenog pristupa financijama razmisle što bi mogle činiti drugačije. Možda postoji način za uštedu ili neka dobra prilika za ulaganje? No, s Uranom u 8. kući seksa i dugova, Vaga će osjetiti poriv da razmisli o svojim financijama i u odnosu na druge – pa bi tako mogle pronaći način kako da poprave svoju financijsku situaciju udruživanjem i zajedničkim ulaganjem.

Image
Foto: Pexels

Škorpion

I dalje je vrijeme Škorpiona pa su osobe rođene u ovom vodenom znaku uglavnom orijentirane same na sebe. I u ovom posebnom danu nastavit će istraživati i upoznavati sebe, ali bi im 11. studenog u tom procesu mogao pomoći i partner ili dobar prijatelj.

Strijelac

Za Strijelce su posljednji dani donijeli zbunjenost i povlačenje u sebe, a sve će kulminirati 11. studenog kad će s Marsom i Suncem u 12. kući podsvjesnog i mističnih iskustava Strijelci krenuti u dublje istraživanje svoje duše i svojih snova. Astrolozi Strijelcima predlažu da počnu voditi dnevnik snova i ovog se dana pozabave proučavanjem svoje natalne karte.

Image
Foto: Pexels

Jarac

Za pripadnike ovog zemljanog znaka 11. studenoga donijet će priliku da drugačiji pristup prijateljstvima i odnosima . Iako je poznat po tome da voli sve imati pod kontrolom, Jarac će na ovaj dan imati koristi od malo spontanosti i donošenja odluka bez puno promišljanja. S Uranom u 5. kući kreativnosti i radosti, Jarac će se susresti s novim načinima da u svoj život unese romantiku i umjetnost.

Vodenjak

Za Vodenjake dan će biti posvećen poslu – dobit će uvid u to kako bi mogli bolje pristupiti nekom problemu ili koji su idući koraci u njihovoj karijeri. "Budite otvoreni za promatranje vlastitih izgleda iz drugačije perspektive - jer možete uočiti potencijal koji prije niste primjećivali", kaže Gailing. Osim toga, Vodenjaci bi savjet vezan za karijeru mogli potražiti od članova obitelji, a obitelj bi im mogla poslužiti i kao inspiracija.

Image
Foto: Pexels

Ribe

Za Ribe je konačno završio period retrogradnog Saturna, što znači da će napokon razbistriti um. Ribe bi ovu posebnu subotu trebale iskoriti da se fokusiraju na svoje više ciljeve, kao i na postavljanje onih novih. Dobar je trenutak za planiranje putovanja. S Uranom u 3. kući komunikacije, pripadnici ovog vodenog znaka mogu potrebne informacije o svojoj željenoj destinaciji dobiti iz nekih neočekivanih izvora.