Početak 2023.

Kako ćeš proslaviti Novu godinu? Donosimo prognozu za svaki horoskopski znak

Doček nove godine za svakog čovjeka predstavlja novu nadu, ali i ostavljanje starih loših stvari iza sebe. Prema astrologiji, svaki horoskopski znak će se fokusirati na određene stvari, a neki mogu očekivati i iznenađenja iz prošlosti

profimedia-0738730397.jpg
Foto: Profimedia.hr

Ne moraš biti na ludoj zabavi da bi uživala u ulasku u novu kalendarsku godinu. Proslava Nove godine može biti vesela u različitim društvima, u pidžami ili glamuroznoj šljokičavoj haljini. Obično svi tijekom godina dožive različite varijante. Astrološki gledano radi se o vrlo zanimljivom periodu jer djeluje retrogradni Merkur koji spaja novo i staro te "izvlači" neke stvari na površinu.

Image
Iskoristi ga najbolje moguće

Kad ti se smiješi sreća? Najsretniji dan u 2023. za svaki horoskopski znak

Osim toga Mjesec svjetluca u senzualnom Biku koji voli sve vrste užitaka, a Venera je u konjunkciji s Plutonom u Jarcu pa se stvara zanimljiva astrološka igra. Sve ovo znači da se treba ludi zabaviti, ali opet biti pažljiv i vidjeti veću sliku.

Image

U nastavku možeš pročitati što astrologija kaže za proslavu Nove godine i svaki horoskopski znak.

Ovan

Mogla bi se pojaviti prošlost u tvom životu. Izgledaj najbolje što možeš, uživaj u šampanjcu i ako želiš objavi selfie na društvenim mrežama jer ćeš nakon toga dobiti neočekivanu poruku. Možda ti se bivši javi nakon objave. Bez obzira na sve, izgledat ćeš sjajno i osjećati se lijepo!

Image

Bik

Mjesec se nalazi u tvom znaku i osvijetlit ćeš svaki prostor samo zbog toga što si se pojavila. No zbog "rasporeda planeta" postoji mogućnost da ćeš poželjeti negdje otputovati na doček, a početak nove godine mogao bi ti donijeti i potpuno novo putovanje - želju da upoznaš sebe.

Image

Blizanci

Veliki party neće biti tvoja odluka na kraju ove godine i možda je tako najbolje. Možda se jednostavno odlučiš pritajiti. Ovo je naglašeno zbog putovanja Mjeseca kroz znak Bika, on traži utjehu i osvijetlit će tvoju 12. kuću tajni, samoće i života iza kulisa. Odgovarat će ti da provedeš neko vrijeme sama sa sobom, samoća će ti biti bliska.

Image

Rak

Gdje god dođeš donijet ćeš ljubav jer Mjesec prolazi kroz tvoju 11. kuću društva i poslova. No ipak bi se možda trebala kloniti toksičnih bivših ljubavi i pretjeranog uživanja u ljubavi jer bi to moglo donijeti loše stvari prije nego otkuca ponoć.

Image

Lav

Probaj biti manje kritična prema sebi i situacijama oko sebe. Venera u konjunkciji s Plutonom u šestoj kući koja označava detalje znači da bi se mogla previše fokusirati na pripremu proslave. Mogla bi se previše fokusirati na male "promašaje", a trebaš se i zabavljati.

Image

Djevica

Tvoji romantični osjećaji prema nekome jačaju iz minute u minutu, a taj intenzitet mogao bi donijeti toplinu u petu kuću ljubavi, strasti i samoizražavanja. To bi također moglo biti s nekim tko je daleko od tebe, budući da Mjesec osvjetljava devetu kuću putovanja, pa budi sigurna da uvijek uz sebe imaš mobitel.

Image

Vaga

Ljubomora i borba za moć se događaju ovih dana, ali to posebno vrijedi za tebe. Uz Mjesec u Biku koji utječe na intimnu osmu kuću zajedničkih dobara, Venera će se udružiti s Plutonom preko četvrte kuće obitelji. Vrijeme je za raščišćavanje - van sa starim kako bi bilo mjesta za novo. Vrijeme je za tvoju veliku transformaciju.

Image

Škorpion

Uvijek napreduješ i tvoja duša uvijek otkriva dubine, a sada se događa nešto posebno intenzivno. Može se dogoditi napetost putem društvenih mreža ili na proslavi, a osjetit ćeš je jako. Ako si tek započela ljubavnu vezu naglasak će biti na dinamici i stabilnosti vašeg odnosa.

Image

Strijelac

Uvijek si spremna za dobar provod i zabavu, a sada je to posebno naglašeno jer tvoj vladar Jupiter prolazi kroz znak Ovna i petu kuću ljubavi, strasti i užitka. No zbog Venere poželjet ćeš transformaciju i stabilnost, nešto će se promijeniti u tvom sustavu vrijednosti na više načina.

Image

Jarac

Bit ćeš glavna zvijezda, a mogla bi ukrasti i poneko srce. Mjesec vlada područjem predanog ljubavno odnosa, ali će se i kretati kroz petu kuću ljubavi, strasti, užitka i samoizražavanja. Venera će udružiti snage s Plutonom u tvom znaku te dodati strast i šarm.

Image

Vodenjak

Možda se najviše veseliš vremenu u kojem ćeš biti sama sa voljenom osobom? A ako si slobodna, možda ćeš shvatiti što trebaš ostaviti u ovoj godini i kako bez tereta ući u novu godinu. Na sreću, Mjesec djeluje na četvrtu kuću doma i u tom procesu bit ćeš okruženima onima koji te vole. Nemoj zanemariti svoja otkrića o sebi i ljubavi.

Image

Ribe

Želiš dočekati Novu godinu s prijateljima pod zvijezdama? Život je samo san, sve je čarolija. Možda ćeš na dočeku susreti i neku svoju simpatiju jer su iznenađenja uvijek moguća. Budi otvorena prema pozivima na slavlje s različitim ljudima jer nećeš požaliti.

Image