Iskoristi ga najbolje moguće

Kad ti se smiješi sreća? Najsretniji dan u 2023. za svaki horoskopski znak

Nova godina, novih 365 prilika za sreću, nova iskustva i spoznaje, a među njima i dan u kojem su zvijezde savršeno pozicionirane upravo za tebe. Otkrij u nastavku najsretniji dan za tvoj horoskopski znak

allef-vinicius-oe_03B2Q5A4-unsplash (1).jpg
Foto: Unsplash

Nova godina - nova ti? Kao i svake dosad, vjerojatno i ti, kao i svi mi, u novu ulaziš s velikim ambicijama i željama - od one da ćeš već s prvim, ups drugim, jer je prvog praznik, krenuti u teretanu, otići na dijetu, prestati pušiti i još štošta, no ni ne okreneš se i već je veljača pa ožujak i eto ga proljeće.

Image
Što kaže numerologija

Najsretniji brojevi za svaki horoskopski znak u 2023. godini

Budući da se novogodišnje odluke ne ostvare uvijek, bolje rečeno gotovo nikada, onako kako si planirala, mnogi se okreću zvijezdama kako bi im one pružile uvid u ono što slijedi u idućih 365 dana. Dakle, otkrivamo ti u nastavku koji ti je najbolji dan u 2023. godini koja samo što nije počela jer možda je upravo taj dan pravi trenutak da ostvariš ono što već dugo planiraš.

Ovan: 16. svibnja

Za tebe Ovnice najbolji dan nadolazeće godine bit će 16. svibnja. Prošla godina bila je prva u više od desetljeća u kojoj si u svojoj kući imala Jupiter — planet sreće, obilja i napretka. U tvome znaku on će ostati do spomenutog 16. svibnja 2023. Iako možda zvuči kao loša stvar što Jupiter napušta tvoj znak, to je zapravo sjajno jer je njegov utjecaj na tebe bio toliko snažan da će se nastaviti i u 2024. Od 16. svibnja nadalje imat ćeš još više novca, općenito materijalnog bogatstva, a i osjećat ćeš svoju unutarnju vrijednost jače. Ovo je početak važnog ciklusa u tvom životu i pravo je vrijeme za donošenje važnih odluka.

Image

Bik: 16. svibnja

Za Bikove je 2022. bila godina golemog samootkrivanja. Astrologinja Rachel Lang objašnjava da je to zato što je 18. siječnja 2022. Mjesečev sjeverni čvor ušao u Bika. Mjesečev sjeverni čvor je bitan u oblikovanju naše karme, sudbine i svrhe. Mnogo si razmišljala o sebi ove godine, a to ćeš nastaviti činiti sve do 2024. kada počinje novi ciklus u tvom životu. Štoviše, Uran, planet individualnosti, u tvom je znaku od 2018., prvi put od 1942. i ostat će ondje do 2026. Najbolji dan u nadolazećoj godini za tebe je 16. svibnja 2023., dan kada će Jupiter, planet sreće i ekspanzije, napustiti Ovna i ući u Bika. Ovo je sjajan dan za tebe kao i za Ovna. Budući da su vaši znakovi toliko prizemljeni i praktični po prirodi, učinci viših sila Jupitera mogu vas malo podići sa zemlje, olabaviti vas malo i pružiti vam osjećaj mira. Pozitivna energija bit će najizraženija upravo tog 16. svibnja.

Image

Blizanci: 17. siječnja

Saturn će prijeći iz Jarca u Vodenjaka 17. siječnja 2023. Ovo je kuća sudbine Blizanaca što znači da će period stresa i iscrpljenosti doći kraju. Moći ćeš brže donositi odluke i ako te bilo koji aspekt tvoje trenutne karijere muči, nećeš se bojati napraviti promjene koje su potrebne da bi došli tamo gdje želiš ići. Nakon napornog rada u kojem ti je protekla 2022., vrijeme je da napraviš zaokret na početku ove godine i uživaš u plodovima. Datum koji smo navele na početku savršen je dan za taj zaokret.

Image

Rak: 30. kolovoza

Kolovoz i rujan 2023. bit će mjeseci velike snage i odlučnosti za tebe Račice. Točno između ta dva mjeseca smjestio se 30. kolovoza - najsretniji dan u godini za Rakove. To bi moglo biti zbog činjenice da će sunce proći kroz Lava 17. kolovoza, što znači da je u kući obitelji, a obitelj je Raku najvrjednije u životu. Nadalje, ovo je vrijeme koje će nadahnuti Rakove da posegnu za zvijezdama na sve moguće načine, bilo da je riječ o ljubavi, karijeri, zdravlju ili novcu, odnosno vrijeme u kojem će imati puno samopouzdanja, toliko da će se usuditi sanjati, ali i činiti ono što inače ne bi.

Image

Lav: 7. veljače

Zbog položaja planeta u 2023., možda ćeš morati prevladati neke nevolje u drugom dijelu godine, no budi uvjerena da će te to učiniti jačom i da će rezultirati vrijednim lekcijama za budućnost. Uspjela si u 2022. pronaći balans na mjestima koja su ti se prije činila skrivena. Bila je to savršena godina za kupnju stana, zaruke, bebu ili početak novog biznisa. U 2023. ljubav, karijera i obitelj imat će najveći potencijal za ekspanziju 7. veljače, zato što će ti položaji Jupitera i Merkura u tom trenutku dati dodatno samopouzdanje i imat ćeš osjećaj da si najjača na svijetu. Nadalje, Venera će također pozitivno utjecati na tvoju karijeru u ovom razdoblju.

Image

Djevica: 1. travnja

Ne nije šala, prvi travnja tvoj je najsretniji dan u nadolazećoj godini. Utjecaj Venere u tom trenutku pomoći će ti na romantičnom polju, dok ti Mars i Merkur otvaraju prilike putovanja i poslovne uspjehe. Prvi travnja dio je izuzetno dobrog perioda za tebe, koji će potrajati do 16. svibnja, a počeo je 20. prosinca 2022. Tvoj će osobni život u ovom razdoblju doživjeti novi okrepljujući nalet energije, što će ti dati priliku da naučiš voljeti sebe na novi način.

Image

Vaga: 30. listopada

Vagu, sve u svemu, mogu očekivati ugodnu 2023. godinu. Može biti nekih uspona i padova, kao i emocionalnih fluktuacija, tijekom godine, ali sve će se izgladiti do 30. listopada. To je zbog toga što će Mjesečev sjeverni čvor upravo tog dana ući u Ribe i omogućiti ti veliki prosperitet. Ovo je vrijeme kada će za tebe započeti ciklus zaštite — nikakve tužbe protiv tebe ili neprijatelji neće ti moći ništa.

Image

Škorpion: 16. studenog

Nova godina pokazat će se sjajnom za tebe, Škorpionko. Zapravo, ti si jedna od tri najsretnija znaka u 2023. uz Vagu i Blizance. To je zbog toga što će ti Mars biti izrazito naklonjen u cijeloj godini pa neće biti nekih velikih padova i kriza u tvome životu. Budući da će Mars putovati kroz Škorpiona počevši od 16. studenog, vjerojatno ćeš doživjeti razdoblje velike snage i živahne energije, koje će trajati do 28. prosinca 2023. Spomenuti 16. studenog tvoj je najsretniji dan 2023.

Image

Strijelac: 17. siječnja

Godina koja samo štop nije započela mogla bi biti prilično izazovna za tebe. Savjetuje se da pažljivo pratiš najvažnije aspekte svog života u 2023., ali nemoj se previše brinuti - bit će i puno pozitivnih trenutaka, a svi padovi zamišljeni su za Strijelce kao važne lekcije. Saturn će se u tvom znaku pomaknuti 17. siječnja, a ovaj prijelaz će te potaknuti na važne poteze u karijeri koji će utjecati na tvoj privatni život, ali i poslovni uspjeh. Ovo je također vrijeme kada će Jupiterov položaj dati prekrasne dimenzije tvojoj romantičnoj vezi.

Image

Jarac: 23. svibnja

Konačno, nakon 15 godina boravka u prvoj kući sebe, Pluton će napraviti svoj dugo očekivani izlaz i ući u Vodenjaka. To će se dogoditi 23. ožujka 2023. Ovaj će astrološki događaj podići tvoje samopouzdanje, izgraditi ga, razbiti stare iluzije i natjerati te da voliš sebe upravo onakva kakvi jesi. Štoviše, 2023. bit će razdoblje koje označava ekspanziju i rast dobroga u tvome životu. Zapravo, ovo čak može zapaliti iskru koja će ti pomoći da otpustiš sve dugoročne probleme koje si godinama imala s članom obitelji.

Image

Vodenjak: 30. listopada

Listopad 2023. bit će mjesec divnih stvari za Vodenjake. Sreća će biti na tvojoj strani u financijskom, romantičnom i osobnom životu. Možda ćeš uspostaviti nove veze i steći poštovanje među svojim kolegama. Uz sve to, 30. listopada biti posebno značajan jer označava kraj nekih određenih poteškoća u poslovnom i obiteljskom životu. Od 30. listopada nadalje, sva kašnjenja ili blokade koje si možda iskusila tijekom godine bit će uklonjeni i ti ćeš biti, više nego spremna krenuti dalje.

Image

Ribe: 7. ožujka

Saturn će ući u Ribe u proljeće 2023. i ostati tamo skoro tri godine. "Saturn je zrelost, odgovornost, disciplina i upravljanje", kaže psihološka astrologinja Jennifer Freed za portal Well and Good. Za tebe, Ribice, to znači da će vrijeme velike tranzicije započeti 7. ožujka, na dan kada Saturn uđe u vaš znak. Počet ćete postavljati temelje koji ti trebaju kako bi napredovala. Moguće je da ćeš osjećati pritisak da uspiješ u ovom periodu, no ne zaboravi da se tvoja sudbina oblikuje sa svakim novim danom u sljedećih nekoliko godina. Hoćemo reći, to je dulji proces i zato ne paničari i opusti se.

Image