Najgori gosti horoskopa

S njima nije lako: Ovi horoskopski znakovi na glasu su kao najgori gosti

Nemaju nimalo kulture, dolaze nenajavljeni i bez znaka pažnje - ova četiri horoskopska znaka slove kao najgori gosti koje možeš očekivati u svom domu

profimedia-0546414275.jpg
Foto: Profimedia.hr

Svatko od nas zna da postoje neka pravila kada se ide u goste. Prvo i osnovno, trebamo se najaviti, posebno ako dolazimo na neki dulji period, a uvijek je dobro i ponijeti neki mali poklon kao znak pažnje. U gostima je, pak, važno držati se nekog bontona, ponuditi pomoć domaćinima i biti pristojan. Ipak, ako se pita neke horoskopske znakove, tu nema pravila - jer oni se ponašaju onako kako njima odgovara.

Image
Gostoljubivost im nije jača strana

Svakog gosta i minutu dosta: Ovi horoskopski znakovi ne vole goste u domu

Upravo zato postoje neki horoskopski znakovi koji su na glasu kao najgori gosti. Oni su u stanju doći nenajavljeno i tako poremetiti tvoje planove, a jednom kad dođu, nikako da odu. Osim toga, neće ti ni ponuditi pomoć, već će se udobno zavaliti i čekati da ih poslužiš hranom i pićem. Stara izreka kaže - svakog gosta tri dana dosta - no to definitivno nije nešto čime se ovi znakovi vode. A evo i koja su četiri horoskopska znaka najgori gosti koje možeš očekivati u svom domu.

Lav

Malo što može biti iritantnije od gosta koji se neočekivano pojavi, ali možeš računati da će te Lav uvijek iznenaditi svojim neočekivanim dolaskom. Iako njihov motiv može biti dobronamjeran i mislit će da su te ugodno iznenadili, tebi će trenutak možda biti neprikladan, a dolazak u krivo vrijeme može poremetiti sve tvoje planove.

Image

Blizanci

Kada god dolazimo nekome u goste, uobičajeno je da se pojavimo s malim poklonom ili znakom pažnje, a nikako praznih ruku. Ipak, to je nešto o čemu Blizanci ni najmanje ne razmišljaju. A osim toga, kada posjete nekoga, često će se zadržati dulje od planiranog i očekivati da im svaki obrok bude poslužen kako i kada njima odgovara.

Image

Strijelac

Dobar gost nudi pomoć domaćinu u pripremi hrane, pogotovo ako je gostiju jako puno. Međutim, kada Strijelci posjećuju prijatelje ili rodbinu, oni se žele maksimalno opustiti, pa ne možeš računati na to da će ti pomoći barem postaviti stol ili poslužiti piće svim ostalim gostima. Vjerojatno će se zavaliti na najudobnije sjedalo i tamo provesti većinu vremena, a uz to možda i prigovarati.

Image

Rak

Vjerojatno najsimpatičniji kućni gost, Rak će biti ugodan većinu vremena. Ali i Rakovi imaju neke osobine koje bi te mogle u najmanju ruku ostaviti bez teksta. S obzirom na to da je ovaj znak pravi čistunac, neće se libiti ukazati ti na sva mjesta u tvojoj kući koja su prašnjava ili istaknuti čudne mirise. Također te može iritirati njegova kritična priroda i stav da je on uvijek u pravu.

Image