Različite laži

Koji znakovi ne mogu izreći laž, a kojima je laganje kao pijenje vode?

Koji znakovi prema astrologiji vole male laže, a tko uvijek govori istinu otkrij u našem članku

profimedia-0093965633.jpg
Foto: Profimedia.hr

Glas ti lagano podrhtava, ramena se sakupljaju, stopala se nervozno trzaju - za neke ljude izgovaranje laži može biti jako mučno. Možda ponekad pokušavaš izbjeći neki obvezu, iako bi se rado našla na piću s prijateljicom. No, previše radiš, umorna si i jedino se želiš umotati dekicom i odgledati novu epizodu omiljene serije. I onda pokušavaš izgovoriti neku laž, ali ne ide i osjećaš grižnju savjesti. Jesi li jedna od ovih ljudi?

Image
Evo kome je varanje 'u krvi'

Horoskop i varanje – koji su znakovi najviše skloni prevari?

S druge strane, za neke ljude je izvrtanje istine vrlo jednostavno. Laži teku poput nota u simfoniji, a svaka laž na kraju se stopi u savršenu priču. Iako je svatko od nas svjestan u koju skupinu spada kada se radi o lažima, ipak je zanimljivo pročitati što o svemu kaže astrologija.

shimmer fallback

Zato u nastavku pogledaj koja dva znaka ne mogu izgovoriti laži, a kojima to ide jako lagano.

Uvijek govore istinu

Ovan

Neki od nas lažu da udovolje ili umire druge ljude. "Hoćeš li skratiti šiške? Kako fantastično!" No, ljude koji pripadaju ovom znaku ne zanima kako što radi većina, radije se razlikuju. Oni su vrlo neposredni i nemaju vremena za neke skrivene planove i namjere. Zato neće izgovoriti laž o šiškama. Ovan zna da je poštenje moć jer onda nema straha. Njima je ugodno s neugodnim. Rasprave mogu biti zabavne, zar ne? Znakovi vođeni Marsom izgovaraju svoje misli jasno i bez šarenog ukrasa. Samo njihov vatreni tok svijesti. Oni su tu kada sve treba reći iskreno i kada ljudima oko njih treba doza stvarnosti - bez obzira koliko teška bila.

shimmer fallback

Strijelac

Ovim znakom vlada Jupiter, planet optimizma i ekspanzije. Oni su uvijek na putovanju – tjelesnom, mentalnom, duhovnom - kako bi pronašli velike životne istine. Strijelci vole vidjeti sve - od kišovite Škotske do šarenog Tajlanda. Imaju otvoren um i vole različite teme, prostore i istraživanja kako bi došli do srži. I željni su podijeliti svoju mudrost sa svijetom. No, oni vole i istinu i otvorena su knjiga. Njihova vatrena moć gori od njihove duhovitosti, hirovitosti i spontanosti. Gdje je zabava u planiranju laži i praćenju svih detalja? Strijelac vole govoriti istinite priče, a one su fascinantne.

shimmer fallback

Često skrivaju istinu

Blizanci

Blizanci ne mogu odoljeti dodavanju laži u svoje priče. Naravno, u priči o fantastičnom koncertu, Blizanac će dodati i puni Mjesec ili reći da se pjevač baš njemu obratio tijekom koncerta. Spremni su zamijeniti istinu za nešto zanimljivije, poznato je da Blizanci uvijek imaju slobodu kada se radi o istini. A budući da neprestano lete s jedne ideje na drugu, ove male ptičice vrlo lako mogu ispjevati različite priče. Duboko u sebi, znatiželjni Blizanci samo žele da ih ljudi smatraju zanimljivima. No umjesto da se izgube u izmišljenim pričama, zračni znakovi moraju naučiti da je uvijek sigurnije smjestiti se na čvrstu granu - istinu.

shimmer fallback

Škorpion

Ovaj znak utjelovljuje misterij, intenzitet i intimnost tamne noći. Vrlo su nadareni kada trebaju otkriti laži i traže tajne (već znaju šifru tvog telefona). Budući da su jako svjesni varljivog ponašanja - pomaknut kontakt očima, ubrzan govor - Škorpion izbjegava ove pogreške kada izgovara laž. Škorpion vješto klizi kroz svoje laži i pažljivo gleda kako svijet na njih reagira. Neprestano traži prijetnje i vrlo vješta skriva svoju ranjivost. Pripadnica ovog znaka želi zaštiti sebe kad ne govori istinu, umjesto da kaže da je pobjegla iz grada jer joj se dogodio razorni prekid ona će reći da joj treba odmor i da želi uživati u prirodi. Za Škorpiona, laganje u ime samozaštite uvijek se isplati.

shimmer fallback

Vaga

Osobe rođene u ovom znaku lažu samo kako bi održale ravnotežu i kako bi svijet oko njih savršeno funkcionirao. Vaga žudi za harmonijom i ona će šarmirati (lagati) na svom putu kako bi održala ravnotežu. Očarane ljepotom (pastelnim božurima, spavaćim sobama obasjanim zlatnim svjetlom), Vagama je bitno da sve izgleda lijepo i savršeno. Lažu kako bi izbjegli sukobe i povezali se s drugima barem na površini. Zar to nije ponekad lijepo?

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.