Prošlosti i sadašnjost

Igra brojeva: Što si bila u prošlom životu prema datumu rođenja?

Prema nekim tumačenjima po datumu rođenja možemo saznati što smo navodno bili u prošlom životu, ali i otkriti kako je to utjecalo na tvoj sadašnji život

profimedia-0086984602.jpg
Foto: Profimedia.hr

Prema astrolozima i numerolozima, datum rođenja je puno više od običnog broja i razloga za slavlje. Ovaj dan velikim dijelom određuje našu budućnost i prošlost. I postoje različiti načini na koje se može tumačiti.

Image
'Skrivena' značenja

Numerologija: Što svako slovo imena govori o tvojoj osobnosti?

Danas ti predstavljamo zanimljivo čitanje datuma rođenja odnosno njegovo povezivanje s prošlim životima. Provjeri što si bila u prošlom životu prema datumu rođenja, ali i otkrij i kako je to utjecalo na tvoj sadašnji život.

POGLEDAJ VIDEO: Napustile su sigurne poslove i otvorile agenciju za poklone i iznenađenja

Od 14. do 28. srpnja, od 23. do 27. rujna, od 3. do 17. listopada

Prošli život: guru s velikim srcem

U prošlom životu ljude si zavodila svojom inteligencijom i šarmom, ali si bila i jako utjecajna i uvijek na strani slabijih. Bila si vođa i učitelj, a narod te slijedio.

U ovom životu ne voliš samoću i također pomažeš potrebitima. Nisi baš društvena osoba, a na trenutke si čak ekscentrična. U sadašnjem vremenu vrlo dobro znaš što želiš i kako to postići. No, u ljubavi prvo djeluješ iz uma i logično, a tek onda daješ svoje srce.

shimmer fallback

Od 22. do 31. siječnja, od 8. do 22. rujna

Prošli život: putujući umjetnik

U prošlom životu imala si nevjerojatnu maštu i talent za zabavljanje ljudi. Uvijek si bila u centru pažnje, ali si imala i puno ljubavnika.

U sadašnjem životu si vrlo osjetljiva, ali svoje osjećaje ne pokazuješ lako. I dalje obožavaš avanture, ali sada si vezana za jedno mjesto i jednu osobu. Također imaš vrlo britak um i nema problema koji ne možeš riješiti.

shimmer fallback

Od 29. srpnja do 11. kolovoza, od 30. listopada do 7. studenoga

Prošli život: u obrani pravde

Uvijek si bila na pravoj strani i vrlo hladnokrvno si sve radila. Dobro si isplanirala svaku akciju i vrlo si i pametno birala put prema svom cilju. Osim toga, bila si dobar govornik i pisac.

U današnjem životu si opet na strani dobra i iskrena osoba, a prezireš bilo kakvu vrstu nasilja. Voliš humanitarne aktivnosti i dalje pomažeš bolesnima i slabima. No, često ti nedostaje samopouzdanja i ponekad podcjenjuješ svoje sposobnosti. Kada si zaljubljena jako si osjetljiva i cijelo tvoje biće je posvećeno ljubavi.

shimmer fallback

Od 8. do 21. siječnja, od 1. do 11. veljače

Proši život: hrabri odmetnik poput Robin Hooda

Bila si rođena u siromašnoj obitelji i zbog toga si vrlo rano shvatila razliku između bogatih i siromašnih. Glavna vodilja u tvom životu je bila "uzmi od bogatih i daj siromašnima".

I danas si idealist, ali puno opreznija nego u prošlom životu. Prvo ćeš razmisliti pa onda reagirati. Otvaraš svoje srce samo onim ljudima koji su dokazali da to zaslužuju. No, u ljubavi si prezahtjevna i želiš sve doživjeti tijelom i dušom.

shimmer fallback

Od 1. do 10. ožujka, od 27. studenoga do 18. prosinca

Prošli život: kralj

Bila si ponosna i ambiciozna, ali i vrlo inteligentna osoba. Uspjela si čak doći i do kraljevskog prijestolja, bila si vladar velikog carstva. Vladala si vrlo strogo i disciplinirano.

No, u današnjem životu ne voliš da ti drugi zapovijedaju. Voliš svoju slobodu i svim silama je pokušavaš zadržati. Također si snažan individualist i sve što je kolektivno odbijaš. U ljubavi si previše sebična i sve tvoje ljubavne veze su kratkog daha.

shimmer fallback

Od 12. do 29. veljače, od 20. do 31. kolovoza

Prošli život: miljenica kraljeva i vladara

Nikada nisi imala veze s nasiljem. Sve si radila s puno takta, vrlo nježno i uspjela si osvojiti mnoga srca. No, vrlo često si imala probleme s ljubomornim suparnicima.

Danas si vrlo osjetljiva osoba i ljutiš se kada se drugi miješaju u tvoje poslove. Jako se bojiš samoće i izolacije. U ljubavnom odnosu teško pokazuješ osjećaje i vrlo si nepovjerljiva.

shimmer fallback

Od 20. travnja do 8. svibnja, od 12. do 19. kolovoza

Prošli život: okrutni osvajač

Megalomanija i želja da nametneš svoju volju drugome bile su tvoja najveća opsesija u prošlom životu. Imala si brojne protivnike. Također, si bila vrlo nemilosrdna prema neprijateljima i prema onima koji su ti stajali na putu do cilja.

U sadašnjem životu mrziš autoritet i autoritativne ljude te težiš miru i harmoniji. Tvoja žeđ za slobodom je vrlo jaka i stalno si u potrazi za novim avanturama. No, u ljubavnom odnosu si jako ljubomorna, ali uvijek si spremna dati svoju dušu osobi koja te očara ljubavlju i osjećajima.

shimmer fallback

Od 9. do 27. svibnja, od 29. lipnja do 13. srpnja

Prošli život: mudrac

Bila si pravi mudrac i dobro si znala da je slava mač s dvije oštrice. Bila si stroga prema sebi – greške nisu dopuštene. No, znala si i da smrt nije samo fizički već i duhovni događaj.

U sadašnjem životu vjeruješ ljudima, a i dalje si autoritativna osoba s dobrom reputacijom. Ne podnosiš "govornike" koji iza sebe nemaju rezultate. Prijateljstvo je za tebe svetinja i vrlo si odana prijateljica. U ljubavnom životu tražiš istinu, nježnost i romantiku.

shimmer fallback

Od 11. do 31. ožujka, od 18. do 29. listopada, od 19. do 31. prosinca

Prošli život: veliki govornik

Bila si vrlo pametan strateg s velikim govorničkim sposobnostima. Tvoja slabost je bila vrlo romantična priroda i zaljubljeno srce. Ljubav si doživjela dušom i tijelom i više si dala nego dobila. No, nakon svakog ljubavnog razočarenja si postala vrlo osvetoljubiva.

U sadašnjem životu još uvijek imaš govorničke vještine i želiš imati snažan odnos s drugim ljudima. Za prijateljstvo daješ sve i tvoji prijatelji uvijek mogu računati na tebe, ali u ljubavi si vrlo sumnjičava i ljubomorna.

shimmer fallback

Od 28. svibnja do 18. lipnja, od 28. rujna do 2. listopada

Prošli život: avanturist nježnog srca

Smisao života za tebe je bio u otkrivanju nepoznatih mjesta. Bila si znatiželjna osoba s bujnom maštom, nastojala si utažiti svoju žeđ za avanturom. Također si željela naučiti mnoge strane jezike i došla si na mnoga nova mjesta.

U ovom životu si vrlo neovisna osoba s raznim interesima. I dalje nastojiš otkrivati ​​nove horizonte i ne želiš se smjestiti na jedno mjesto. Također si u potrazi za srodnom dušom.

shimmer fallback

Od 1. do 19. travnja, od 8. do 17. studenoga

Prošli život: buntovnik

Uvijek si nastojala otkriti mistične stvari. Imala si razvijenu moć proricanja i sigurno si se bavila bijelom magijom. Također si bila i jako druželjubiva, ali tvoja ljubav prema drugima bila je više duhovna nego fizička.

U sadašnjem životu vrlo si autoritativna osoba s kritičnim umom. Jako poštuješ osjetljive i mudre ljude. Sjajno razumiješ ljudsku prirodu i vrlo brzo shvaćaš što ljudi kriju od tebe. U ljubavi daješ sve i isto želiš od svog partnera.

shimmer fallback

Od 1. do 7. siječnja, od 19. do 28. lipnja, od 1. do 7. rujna, od 18. do 26. studenog

Prošli život: vrhunski intelektualac

Tvoje glavne kvalitete bile su poštenje i inteligencija. Svakog neprijatelja si otkrila zbog svog briljantnog uma. No, imala si i proročke vizije koje su bile duboko povezane s tvojom intuicijom. Neprestano si težila novim saznanjima i otkrićima.

U svoj sadašnji život došla si s osjećajem dužnosti prema ljudima. Sada je tvoj intelekt puno veći i nastojiš duboko istražiti svoju dušu. Tvoj moto je "želim otkriti svaku tajnu".

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.