Centar talijanskog jezika i kulture Ciao! poziva vas na Demo dan

Sponzorirani članak

Centar talijanskog jezika i kulture Ciao! poziva vas na Demo dan

Centar talijanskog jezika i kulture ‘Ciao!’, osmišljen je kao mjesto u kojem se svi ljubitelji talijanskog jezika i njegove kulture mogu educirati, družiti i osjetiti čari koje nudi ‘Dolce vita’. Kroz bogati program projekcija, tematskih i gastronomskih večeri, predavanja, multikulturnih manifestacija, putovanja, suradnji sa školama u Italiji (Madrelingua Bologna i IH Milano), stipendija, radionica za djecu, postali smo vodeći centar talijanske kulture u Zagrebu, mjesto na kojem se osjeća dašak Italije na svakom koraku.

Centar nudi svojim polaznicima tečajeva jezika, besplatno sudjelovanje u događanjima centra kao i praćenje svih važnih događanja u metropoli i šire. Polaznici koji se odluče učiti jezik u našim partnerskim školama u Italiji, ostvaruju popuste i pogodnosti (povoljniji tečaj, pronalaženje smještaja, organizacija putovanja). Naša bogata knjižnica otvorena je za sve članove i polaznike!

Iskusni tim predavača, profesora i izvornih govornika specijaliziran je za različita područja, a jamstvo kvalitete dugogodišnje je iskustvo i zadovoljstvo naših klijenata s kojima surađujemo dugi niz godina. Našu stručnost i kvalitetu potvrđuju razni certifikati i članstva u uvaženim organizacijama poput ISO 9001:2008 i Zajednice za strane jezike (HGK).

shimmer fallback


Centar za talijanski jezik u svojoj bogatoj ponudi tečajeva i radionica na stranom jeziku namijenjen je svim uzrastima. Tijekom našeg višegodišnjeg rada na području poduke stranih jezika i iskustva razvili smo „Smart metodu“ s naglaskom na kvalitetu, motivaciju, raznolikosti te aktivnu komunikaciju na stranom jeziku već od samog početka. Rad stručnog tima mladih profesora redovito se prati i usavršava kroz svjetski provjerene programe edukacije. U manjim skupinama od najviše deset polaznika prati se napredak svakog polaznika i omogućuje aktivno i ravnopravno sudjelovanje u nastavnom procesu, što rezultira bržim i kvalitetnijim napredovanjem. Nastavni programi tečajeva i stupnjevi u skladu su sa standardima Vijeća Europe (CEFR).
Nastavni procesi su u skladu s najsuvremenijim trendovima podučavanja, a u samoj se nastavi koristi suvremena tehnologija kao i udžbenici renomiranih stranih izdavača.

shimmer fallback


Iz ponude izdavajamo još i pripreme za međunarodno priznate certificate iz talijanskog jezika CILS I CELI, prijevode i lekture, radionice iz poslovnog jezika kao i intenzivne/vikend tečajeve poslovnog talijanskog, a za najmlađe jezična igraonica.

Posjetite nas, mi ćemo vam pokazati zašto je naš moto ‘LA VITA E’ BELLA’!

Na našoj web stranici možete pogledati kalendar događanja za 2012/13: http://ciao.smart-jezici.hr/kalendar-dogadanja

U tijeku su upisi u školsku godinu 2012/13 za sve uzraste, početni tečajevi od 1200 kn (60 sati), tečaj kulture i jezika od 400 kn (20 sati), a kako biste se pobliže upoznali s našom ponudom pozivamo vas 15.9 od 9 sati na naš demo dan na kojem ćete upoznati program, literaturu, metodu rada, profesore i školu, a pritom se i dobro zabaviti, osvojiti vrijedne nagrade, a jedno od iznenađenja su i talijanski specijaliteti!

Vise pogledajte na našem webu: http://ciao.smart-jezici.hr/demo-dan

shimmer fallbackshimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.