Tjedni horoskop

Astro prognoza za tjedan od 25. do 31. siječnja 2021

Ovaj tjedan zvijezde se smiješe Vodenjaku, Blizancima i Lavu

Horoskop
Foto: www.profimedia.hr

Stigao je zadnji tjedan u siječnju, a on donosi i prvi retrogradni Merkur u 2021., i to 30. siječnja. Važno je da u retrogradnom periodu usporimo i procijenimo svoj put i odluke.

Iskoristi svaki dan za poboljšanje, a u našem tjednom horoskopu pročitaj što tvoj znak čeka u narednih sedam dana.

Ovan

LJUBAV: Zajednički jezik s voljenom osobom nalazit ćeš kroz daleke i pomalo filozofske teme. Bit će i nešto nadmudrivanja. Pred tobom su dani u kojima ćete razmjenjivati ideje o svemu i svačemu, ali će vas to oboje ispunjavati.

KARIJERA: Suradnici neće biti jasni u svojim namjerama. Moguća su zatezanja tamo gdje si se tome najmanje nadala. Ovo će ti teško sjesti. Ipak, morat ćeš prihvatiti ono što se nudi i prilagoditi se najbolje kako znaš.

ZDRAVLJE&SAVJET: Relaksacija je imperativ.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

Bik

LJUBAV: Vjerojatno će ti nedostajati izazova u privatnom životu. Atrakcije koje ti priželjkuješ izostat će, pa nemoj stvarati umjetne situacije pod svaku cijenu. Prihvati ovo kao prolazno zatišje i uživaj u sitnicama. I one imaju svoju vrijednost.

KARIJERA: Neke će ovog tjedna morati donositi određene odluke, ali još neće imati sve informacije za procjenu. Zato je najbolje odlučivati o onom što ne trpi odgodu, a ono što može, neka pričeka sve što trebaš doznati. Razluči što je što.

ZDRAVLJE&SAVJET: Nalaziš se pred novim početkom.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4

Blizanci

LJUBAV: Nije loše pričati, ali nemoj pričati previše jer bi cijeloj stvari mogla oduzeti na spontanosti. Pusti neka se tvoja ljubavna priča razvija prirodno i bez previše analiza. Za njih će uvijek biti vremena kasnije. Jednostavno uživaj.

KARIJERA: Prilike za razvoj karijere bit će usko povezane s borbom i stresom. Na tebi je da procijeniš svoje snage i snage protivnika, te da postupiš realno i pametno. Važno je da usmjeriš svoju silnu energiju na ono što te u ovom trenutku privlači.

ZDRAVLJE&SAVJET: Red odmora uvijek neka prati red aktivnosti.

OCJENA: LJ 5, K 5, Z 4

Rak

LJUBAV: Mnoge će se predati traču i uživati ogovarajući. Neće im pasti na pamet da su i one i njihova ljubav možda meta nečijeg tuđeg trača. Zato bi bilo najbolje prvo počistiti u vlastitom dvorištu.

KARIJERA: Moguće je da će se pojaviti stari problemi ili ćeš morati surađivati s ljudima koji ti baš nisu sjeli. No što je, tu je. Treba ostati sabrana i profesionalna odraditi svoj dio posla. Kasnije će ti biti drago.

ZDRAVLJE&SAVJET: Redovno se odmaraj.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5

Lav

LJUBAV: Zajedno s voljenom osobom prolazit ćeš zanimljiva iskustva u kojim ćete oboje otkrivati ponešto novo. Shvatit ćete, ne samo da se volite, nego i da dijelite mnogo toga zajedničkog. One koje su same će također biti otvorene za nova iskustva.

KARIJERA: Nalaziš se u periodu kad će neke stvari trebati definitivno privesti kraju. Baš ovaj tjedan karkaterističan je po tome. Završit ćeš neke priče i okrenuti novi list. Kod nekih će to biti malo radikalnije. Ne žuri, nego prvo odvaži.

ZDRAVLJE&SAVJET: Osjetljivost na stres. Opuštaj se.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

Djevica

LJUBAV: Većina privatnog života bit će usmjerena na sasvim obične aktivnosti kroz koje ćeš uživati i nečiju naklonost. Bez velike pompe znat ćeš cijeniti sitnice, a voljena osoba će ti uzvraćati jednakom mjerom. Sasvim jednostavno i dobro.

KARIJERA: Cijeli tjedan bit će usmjeren na rješavanje jednog važnog financijskog pitanja. Otvorit će se teme ulaganja, raspoređivanja sredstava ili sufinanciranja. No ovaj put, o tome će ovisiti mnogo toga. Budi realna i profesionalna.

ZDRAVLJE&SAVJET: Manje jedi, više se kreći.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

Vaga

LJUBAV: Obiteljski izazovi dobrim će dijelom zaokupljati tvoju pažnju u privatnom životu. One u vezama balansirat će između partnera i obitelji iz koje potječu s tim da će im odnos s voljenom osobom škripiti.

KARIJERA: Ovaj tjedan za neke od vas mogao bi donijeti dosta borbe u poslu i karijeri. Neće biti ni lako ni glatko. Cijeli tjedan čekat ćeš da se situacija razbistri, a kad ti se učini da je sve jasno, uvidjet ćeš da dolaze nova pitanja. I tako stalno.

ZDRAVLJE&SAVJET: Budi strpljiva i skromnija.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5

Škorpion

LJUBAV: Kamo god išla primijetit ćeš da su mnoge oči uprte u tebe. Bit ćeš zanimljiva i privlačna drugima, pa su ovo dani kad lako možeš naći društvo. Ako si još sama, ne sjedi kod kuće. One u vezama bit će sretne i ispunjene, a njihov ljubavni život bogat.

KARIJERA: Moguće je da će ti se neke stvari na poslu učiniti težim nego što one zapravo realno jesu. Stalno ćeš imati osjećaj da gubiš tlo pod nogama ili da sve ovisi o drugima, a baš ništa o tebi. To je samo privremeno i dakako, prolazno.

ZDRAVLJE&SAVJET: Osiguraj si dovoljno sna i odmora.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

Strijelac

LJUBAV: Peripetije u tvom privatnom životu nizat će se bez plana i mogućnosti odgode. Okidač će biti potreba za dominacijom ili kontrolom, a ništa nećeš moći kontrolirati. Budi strpljiva i tolerantna koliko god možeš, te više uvažavaj partnera.

KARIJERA: Što god se našlo na dnevnom redu, ti ćeš biti pokretač ili glas koji će dati završnu riječ bilo da se radilo o važnim odlukama, bilo o redovnim zadacima. Tvoji potezi dobit će na težini, pa pazi što radiš. Drži se ciljeva.

ZDRAVLJE&SAVJET: Idi u prirodu.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4

Jarac

LJUBAV: Male nesuglasice u osobnim odnosima bit će povezane s nesporazumima ili neiskrenostima. Ne moraš sve otkriti, ali ono što pokažeš neka bude iskreno. Također ne guraj glavu u pijesak, te se fokusiraj na ono dobro između vas.

KARIJERA: S lakoćom ćeš rješavati sve na što budeš nailazila u svom profesionalnom radu. Tvoja urođena otvorenost ovaj će put biti skladno pomiješana s ležernošću, pa će se mnogi iznenaditi kako smjelo vodiš cijelu stvar. Uspjet ćeš.

ZDRAVLJE&SAVJET: Idi tamo gdje ima ljudi. Vole te.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4

Vodenjak

LJUBAV: Aktivirat će se tvoja mašta i kreativnost, pa ćeš služeći se spomenutim uspjeti riješiti sve dvojbe u privatnom životu. Ako još uvijek tražiš svoju ljubav, dotjeraj se i izađi među ljude. Bit ćeš im zanimljiva.

KARIJERA: Sazrela je ideja o poslu za koji se treba potruditi, no ti si potpuno predana i spremna ići u to. Pokrenut ćeš neke stvari koje možda neće odmah dati rezultate, ali bit ćeš na dobrom putu. Pomoći će i neki stručni ljudi koji mogu utjecati na sve.

ZDRAVLJE&SAVJET: Budi upornija.

OCJENA: LJ 5, K 5, Z 4

Ribe

LJUBAV: One koje imaju obitelj dane će najradije provoditi s njom. One u parovima prolazit će pomalo turbulentno razdoblje gdje će trebati otvoriti karte i jasnije definirati zajednički odnos. Ipak, još uvijek neće sve biti jasno.

KARIJERA: Moći ćeš se bez imalo bojazni osloniti na svoje prethodne rezultate. Neke će to iskoristiti da odu korak dalje, a bit će i onih koje će živjeti na staroj slavi dokle god ide. Uglavnom, nemoj se uspavati, posao napreduje kroz suradnju.

ZDRAVLJE&SAVJET: Naspavaj se.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.