Astro prognoza za tjedan 27.4.-3.5.2020.

Što su ti zvijezde pripremile ovaj tjedan?

Astro prognoza za tjedan 27.4.-3.5.2020.

Saznaj što te čeka na ljubavnom planu ovaj tjedan, čekaju li te promjene u karijeri i kako će položaj planeta utjecati na tebe ovaj tjedan.

OVAN

LJUBAV: Tvoja otvorenost i spremnost da izraziš ono što osjećaš, te naklonost druge strane, učinit će ti ove dane ugodnim. One koje još traže srodnu dušu lako će se približiti svakoj osobi suprotnog spola. Bit će zanimljivo.

KARIJERA: Poslovni interes polako ćeš prebacivati na proširenje svojih znanja i stručnih sposobnosti. Neke će se usavršavati. Sad će se naime, ostvariti neki zakonski temelji da možeš pokrenti nešto u tom pravcu. 

ZDRAVLJE&SAVJET: Prvo sagledaj što imaš, pa tek onda djeluj.

OCJENA: LJ 5, K 5, Z 4

BIK

LJUBAV: Povremeno ćeš osjetiti poneku privatnu frustraciju ili prepreku za ljubav. Izdrži, a najviše zato jer ćeš ustrajnošću uvidjeti koliko zapravo imaš snage i koliko voliš. Sve će se tako istopiti samo od sebe, a ostat će samo ono dobro. 

KARIJERA: Čini se kao da će svanuti, ali nikako da to dočekaš. Već te hvata nestrpljenje da pokažeš što sve znaš. Još ovaj tjedan bit će potrebno nešto pripremiti ili dovršiti. Zato to učini polako i sigurno. Kad su temelji dobri, kuća je čvrsta.

ZDRAVLJE&SAVJET: Zanemari kritičare.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4 

BLIZANCI

LJUBAV: Ovih ćeš dana imati promjenjljiv vjetar kad se o ljubavi radi. Neka vrata će se otvarati, ali neka će se i zatvarati. Ponekad i istovremeno. Zato budi maksimalno otvorena  i budno prati svaku priliku. Treba prepoznati što se krije iza nje.

KARIJERA: Na poslu će ti uglavnom ići dobro. Štoviše, pojačat ćeš kontakte i više se angažirati oko mladih suradnika. Neke će otvoriti vrata novim osobama na poslu ili će one same biti pozvani nekamo da rade. Izazovi će biti svakodnevni.

ZDRAVLJE&SAVJET: Imat ćeš dovoljno snage za sve.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4 

RAK

LJUBAV: Ako je dosad bilo prazinina u ljubavi, ovih dana dočekat ćeš bolje prilike. Baš tako će se polako i postepeno tvoj privatni život poboljšavati, a onda će se i osmijeh polako vraćati na tvoje lice. Nemoj ništa forsirati i sve će biti dobro.

KARIJERA: Nova energija koju intenzivno osjećš potaknut će te i na nova poslovna poduzimanja. Bit ćeš spretna, konstruktivna, otvorena, žedna izazova. Lako ćeš se povezati s drugima, a posebno s onima koji ne rade u istom mjestu gdje ti.

ZDRAVLJE&SAVJET: Uživaj u životu.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

LAV

LJUBAV: Bit ćeš zanimljiva drugima, zavodljiva, šarmantna i elokventna. Sve su to osobine kojima možeš ostvariti ugodna poznanstva, a možda i mnogo više. 

KARIJERA: Na dnevni red dolaze ambicije. Bit će i onih koje će definitivno privesti kraju jednu fazu svog rada. Nova očekivanja su na pomolu, ali za njihovo ostvarivanje trebat će postaviti i nove temelje. 

ZDRAVLJE&SAVJET: Idi u prirodu. Osvježit će te.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5 

DJEVICA

LJUBAV: Ako želiš nekoga osvojiti, budi diskretnija. Ako si u vezi, prešuti kritiku partnera. Drugi dio tjedna donosi bolje ljubavne prilike, ali ne još takve da bi se mogla razmahati. Idi korak po korak, pa će i rezultati biti trajniji.

KARIJERA: Rado bi pokazala što znaš, ali osjećaš da nije još vrijeme za pokazati sve adute. U pravu si. Neke stvari doći će bolje do izažaja ako pričekaš još samo malo. Zato ih zasad ostavi skrivenima, pa makar otrpila i poneku frustraciju.

ZDRAVLJE&SAVJET: Pred tobom je dug put.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4 

VAGA

LJUBAV: Činit će ti se kao da nije pravo vrijeme za ljubav. Bit ćeš u pravu, ali i ovi dani mogu donijeti nešto razvoja ako definiraš svoja ljubavna očekivanja. Zato se usredotoči na sebe i provedi malu unutrašnju inventuru. Preispitaj se malo dublje.

KARIJERA: One koji su se iskreno preispitale, znaju što im je činiti i krenut će tim smjerom. One koji nisu razmislili o sebi vjerojatno će se suočiti s posljedicama vlastitih ambicija i tek sad uviđati gdje su pogriješile. To je korak prema naprijed.

ZDRAVLJE&SAVJET: Budi susretljivija.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5 

ŠKORPION

LJUBAV: Tvoj privatni život ovih će se dana vrtjeti oko prijatelja. Kao da ćeš zaboraviti da se može biti i udvoje. Tvoja najdraža osoba mogla bi ti to zamjeriti i osjećati se zanemareno.

KARIJERA: Da bi popravila ono što radiš, moraš se otvoriti i više surađivati s drugima. Stav da je netko sam po sebi dominantan nije dobar, a pogotovo ne kad to misliš za sebe. Poradi na vlastitoj analizi i sve će ti biti jasnije, a onda i lakše.

ZDRAVLJE&SAVJET: Dobro je baviti se sportom.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5 

STRIJELAC

LJUBAV: Idućih par dana tvoja će ljubavna stremljenja biti uglavnom platonskog karatkera. Osjećat ćeš doduše, sve veću potrebu za ljubavlju, ali i za tim da sanjariš o svojim idealima. 

KARIJERA: Tvoji nadređeni ovih bi dana mogli odigrati ulogu u tvojoj karijeri. Vjerojatno će odlučivati o nečem što će imati utjecaja baš na tebe. Moguće je da ćeš i ti sama dobiti priliku za napredovanje. Potrudi se i budi profesionalna.

ZDRAVLJE&SAVJET: Zanemari male brige i nervoze.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4

JARAC

LJUBAV: Bit ćete sretna što te drugi razumiju. Zato će porasti i povjerenje u vezama, ali i tvoja očekivanja prema voljenoj osobi. One koje još traže srodnu dušu lakše će je sresti na neobičnim mjestima.

KARIJERA: Kako tjedan bude odmicao, sve ćeš više željeti poći na godišnji odmor. One koje to još ne mogu, vjerojatno će se morati angažirati oko nekih zaostalih poslova za koje su već odavna mislile da su gotovi. To će te pomalo naživcirati. Treba izdržati.

ZDRAVLJE&SAVJET: Vježbaj koncentraciju.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4 

VODENJAK

LJUBAV: Većinu idućih dana ti ćeš se potruditi ispunjavati svoja ili nečija ljubavna očekivanja. Drugi dio tjedna donosi uživanje na diskretniji način, ali i dalje ćeš biti zadovoljna i ispunjena. 

KARIJERA: Vjerojatno će te sve poticati na više aktivnosti, pa ćeš se i na radnom mjestu od tebe zahtijevati pojačani angažman. Tebi ništa neće biti teško, jer si jedva čekala ovakvu priliku. Čak i ako radiš prekovremeno, radit ćeš s voljom.

ZDRAVLJE&SAVJET: Budi opreznija sa svojim šefovima.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

RIBE

LJUBAV: Lijep razvoj ljubavnih događaja ohrabrit će te da organiziraš zajednički izlet ili odlazak na neko zanimljivo mjesto za sebe i voljenu osobu. Bit će to užitak kako za tebe, tako i za drugu stranu. 

KARIJERA: Možda će ti dosaditi djelovati iz sjene i zapravo jedva čekaš da dođeš u prvi plan. Ovih dana polako će se otvoriti jedna vrata, ali da bi zablistala u punom sjaju, još ćeš malo pričekati. Ipak, svakim danom sve više dolaziš do izražaja.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne žuri.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4