Sreća u ljubavi

Astro prognoza: Ovaj znak osvojit će ljubavni jackpot u 2021.

profimedia-0094882679.jpg
Foto: Profimedia

Kada osnivačica portala Astrology Zone Susan Miller objavi svoja predviđanja za svaki znak za nadolazeću godinu, čini se da se uvijek poklanja posebna pažnja kojoj će kozmičkoj osobnosti biti najromantičnija godina.

Iako biti najsretnije zaljubljen možda nije toliko uzbudljivo kao imati uspješnu godinu u svim područjima, nakon masovne izolacije koja je definirala 2020. godinu, sreća u ljubavi zasigurno je dobra vijest. A ako je vjerovati ovoj poznatoj astrologinji, Vagin ljubavni horoskop za 2021. izgleda kao pravi jackpot.

Image

Vaga - godišnji horoskop 22.9. 2020. – 22.9. 2021.

"Vaga osvaja jackpot. Iako posljednjih nekoliko godina nisu imale pretjerane sreće, kako u ljubavi, tako i u životu, sreća im se napokon osmjehnula, a posebno ona ljubavna", napisala je astrologinja.

Vagama (onima koji su rođeni između 22. rujna i 23. listopada) vlada Venera, planet ljubavi, ljepote i užitka - i to će se posebno istaknuti u sljedećoj godini.

shimmer fallback

Što točno Vaga može očekivati tijekom ljubavne godine?

To definitivno ovisi o njihovom trenutnom statusu veze i kamo bi željeli ići dalje. Na primjer, za Vage koje su slobodne i koje više ne žele biti, velike su šanse da pronađu pravu ljubav. Ako su sretno zaljubljene, također su velike šanse da prijeđu na sljedeći korak: zaruke, brak ili zajedničko useljenje. A ako pokušavaju postati roditelji? Zvijezde će i u ovom području biti naklonjene Vagama.

Ako želiš poduzeti bilo koji od sljedećih koraka, astrologinja predlaže izbjegavanje kaotičnih razdoblja retrogradnog Merkura. Retrogradni Merkur dogodit će se od 30. siječnja do 21. veljače, od 29. svibnja do 22. lipnja i od 27. rujna do 23. listopada.

U svakom slučaju, jako nam je drago zbag Vaga i želimo im da uživaju u svakoj sekundi svog ljubavnog blagostanja.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.