10 rođendanskih poklona savršenih za pedantnu Djevicu

Došlo je vrijeme da svoju omiljenu Djevicu nagradiš rođendanskim poklonom kakav zaslužuje. Osmislile smo nekoliko ideja kako bi ti olakšale potragu

10 rođendanskih poklona savršenih za pedantnu Djevicu

Kada bi jednom riječju mogla opisati tipične Djevice to bi svakako bila pedantnost. Gotovo da ne postoji niti jedan drugi horoskopski znak koji je organiziran i staložen kao Djevica, a red, rad i disciplina najdraže su joj riječi u rječniku. 

Image

Tko su najzgodnije slavne horoskopske Djevice?


Upravo zato joj ponekad može biti teško kupiti rođendanski poklon jer su šanse velike da si je prijateljica ili majka koja je rođena u znaku Djevice već pribavila sve što joj potrebno u domu, ormaru ili polici s knjigama. No ne očajavaj jer postoje neke sitnice koje će ju sigurno obradovati. 


Za savjet kako odabrati rođendanski poklon smo upitali zvijezde, a ono što su nam otkrile pronaći ćeš u nastavku.    

Zdrava kuharica

Djevice su obično osobe koje se vole zdravo hraniti i paziti na svoje tijelo. Zato je odličan prijedlog kuharica poput ove koja je prepuna zdravih i ukusnih recepata za deserte bez šećera. 


Image


Prirodno i slatko - Jadranka Boban Pejić, 143 kn

Lančić samo za Djevice

Nakit je uvijek dobar poklon, a pogotovo ako je personaliziran. Na Etsy stranici ćeš pronaći mnoštvo personaliziranih lančića sa sazvijezđem ili horoskopskim znakom, a nama se posebno svidjela ova ogrlica s privjeskom. 


Image


GLDNxLayeredAndLong lančić i privjesak, 345 kn

Knjiga za recepte

Ako je tvoja prijateljica Djevica strastvena kuharica iznenadi ju ovom praktičnom bilježnicom u koju će moći zapisivati sve omiljene recepte. 


Image


Moj Planer bilježnica za recepte, 100 kn

Miris slastica u zraku

Za sve Djevice koje su se s godišnjeg odmora vratile spremne potpuno se posvetiti poslovnim obavezama, ali i dalje žele miris jesenskih slastica u zraku preporučujemo ovu neodoljivu mirisnu svijeću. 


Image


Village Candle Spiced Vanilla Apple M, 190 kn

Štivo koje će voljeti

"Čarolija pospremanja koja će vam promijeniti život" je knjiga koja je mnogima promijenila život. Sigurne smo da će i tvoja Djevica biti sretna da svoju organiziranost odvede na još višu razinu. 


Image


Čarolija pospremanja koja će vam promijeniti život - Marie Kondo, 80 kn

Biljka s kojom ne možeš pogriješiti

Šarene i velike biljke ponekad mogu potpuno promijeniti doživljaj prostorije zato ih ne preporučujemo kao poklon. No manje i nešto drugačije biljke poput Monstere andasonii savršeno će se uklopiti u svaki prostor. 

Image


Monstera andasonii, 140 kn

Planeri

Šanse su velike da Djevica već posjeduje planer u koji detaljno zapisuje sve obaveze, ali ovom stolnom tjednom planeru nitko neće moći odoljeti. 

Image


Rifle Paper Tjedni stolni planer Shanghai Garden, 60 kn

Bilježnice za ideje

Sve svoje kreativne i zanimljive poslovne ideje Djevica će moći zapisati u notes poput ovoga gdje god krenula. Moleskine notesi odličan su izbor jer su vrlo izdržljivi. 


Image


Notes Moleskine, 95 kn

Cosy džemper

A da se Djevice jednako vole opuštati kao što uživaju u radu sigurno već znaš. Obraduj prijateljicu toplim pletenim džemperom u kojem će uživati cijelu jesen i zimu. 

Image


H&M, 270 kn

Kupka za opuštanje

Na kraju dugog i napornog dana najlakše se opuštamo uz toplu kupku. Aromatica ima odličnu Jadransku sol za kupku koja je obogaćena eteričnim uljima ružmarina, koromača, bora i kadulje.


Image


Aromatica Jadranska sol, 40 kn