Za sve željne uzbudljivih okusa i zlatne boje – novi Franck Golden Macaron Cappuccino

Cappuccino nas je osvojio pjenom i okusom, a novi Franckov proizvod oduševit će i vas

IMG_8238.jpg

Kava je oduvijek bila sastavni dio naših jutarnjih rutina i predstavlja vrijeme u danu kada jednostavno želimo uživati u trenucima samoće uz okus i miris kave, ali i tijekom dana kada nam zatreba energija i želimo podijeliti taj trenutak s nekime. Kada se govori o izboru kave, svatko zna u kojem napitku uživa najviše. Cappuccino je svojom bogatom pjenom i blagim umjerenim okusom osvojio mnoge generacije, a novi Franckov proizvod oduševit će i one najnovije.

Image

Uz mogućnost više načina pripreme, Franck Golden Macaron Cappuccino predstavlja pravi desert u šalici odličnog okusa s bogatom pjenom. Ljubitelji Franck Cappuccina mogu uživati i u neočekivanim okusima Franck Cappuccino Golden Macaron s prirodnim sastojcima, poput kurkume u prahu i đumbira koji ovaj napitak podižu na višu razinu i izgledom, i okusom. Kurkuma napitku daje predivnu zlatnu boju, dok đumbir intrigira nepce egzotičnim okusom.

Kurkuma i đumbir u šalici cappuccina

Kombinacija vrhunskog okusa i boje zbog dodatka kurkume i đumbirapodsjeća na popularni Golden milk napitak, poznat i kao „napitak od zlatnog mlijeka“, koji pruža potpuno novi doživljaj i iskustvo ispijanja omiljenog napitka. Uz to što se izvrsno slažu u šalici cappuccina, kurkuma i đumbir imaju već tisućama godina dobro poznata i moćna antioksidativna, protuupalna i antibakterijska svojstva. To mogu zahvaliti aktivnim sastojcima kurkuminu, glavnom sastojku kurkume, i gingerolu u đumbiru, koji su s Franck Golden Macaron Cappuccinom dobili novo ruho.

Image

Uz to, Franck Golden Macaron Cappuccino može se pripremiti na različite načine, ovisno o tome preferirate li hladnu ili toplu varijantu cappuccina. Za hladnije dane Franck Golden Macaron Cappuccino je najbolje pripremiti jednostavnim prelijevanjem vrućom vodom ili mlijekom, dok je priprema s hladnim mlijekom i kockicama leda rezervirana za pravo osvježenje.  

Bez obzira kako pripremite Franck Cappuccino Golden Macaron, budite sigurni da će vas oduševiti svaki put. Zbog njegove zlatne boje i prirodnih sastojaka zavoljet će ga svi koji vole kušati različite okuse i znaju uživati u finim slasticama.

Image