OSTVARITE UŠTEDE

Uštedite novac pri kupnji modne odjeće uz Tipli.hr

Iskoristite sezonske rasprodaje, brojne kodove za popust te ostvarite povrat novca uz Tipli.hr platformu i obogatite vašu garderobu. Kako? Ostanite s nama i saznajte iz prve ruke.

Tipli (1).jpg

Svi uvijek želimo biti u trendu i nositi najmoderniju odjeću. No istovremeno želimo uštedjeti koliko god je to moguće. U potrazi za idealnim rješenjem koje spaja ova dva aspekta kupovine, predstavljamo vam Tipli.hr - online platformu koja nije samo oaza trendi stvari, nego i mjesto na kojem možete značajno uštedjeti prilikom kupovine.

Naime, nakon svake kupnje dobivate nazad određen iznos novca koji ste potrošili, a možete i iskoristiti razne kodove kao što je Notino kod za popust i dobiti više za manje novca.

Ostvarite uštede uz povrat novca

Jedna od odličnih stvari zbog koje je Tipli.hr platforma posebna odnosi se na činjenicu da nudi povrat određenog postotka potrošenog novca. Da, dobro ste pročitali! Svaki put kad preko platforme kupujete u bilo kojoj online trgovini s kojom surađuje, dio potrošenog novca vam se vraća. To je poput male nagrade za vašu vjernost.

Ako, primjerice, kupite nove cipele putem Tipli.hr, dio iznosa koji potrošite, a koji ovisi o politici pojedine trgovine, dobivate nazad na vaš račun. To znači da osim što se kupili sjajne cipele po povoljnoj cijeni, također dobivate natrag dio novca koji ste u njih uložili. Zvuči kao dobitna kombinacija, zar ne?

Kvaliteta po pristupačnim cijenama

Tipli.hr se ističe po pristupačnim cijenama bez žrtvovanja kvalitete. Često vam se događa da kad pronađete odjeću po povoljnoj cijeni, žrtvujete kvalitetu? Ovo nije slučaj s Tipli.hr koji vam omogućuje da za vaš novac dobijete najveću vrijednost.

Kreirajte vlastiti stil i istaknite svoju osobnost, bez da svaki put ispraznite novčanik. Kupujte pametno, kupujte uz Tipli.hr.

Ušteda putem kupona za popust

Još jedan način na koji možete uštedjeti novac prilikom online kupovine je daj da Tipli.hr platforma nudi mnogobrojne kupone za popuste koji mogu značajno sniziti cijene ionako povoljnih artikala. Pronalaženje tih kupona je posve jednostavno - često su dostupni na samoj stranici ili se mogu pronaći putem partnera i marketinških kampanja. Iskoristite About you kod za popust i uštedite bez kompromisa po pitanju kvalitete.

Savjeti za dodatnu uštedu

Osim što možete iskoristiti Ecipele kod za popust i mnoge druge kodove te ostvariti povrat novca uz Tipli.hr, donosimo vam još nekoliko savjeta koji mogu dodatno pomoći uštedjeti:

  • pretplatite se na newsletter: pretplata na Tipli newsletter često donosi ekskluzivne ponude i informacije o nadolazećim popustima, otvarajući vrata dodatnim pogodnostima koje možete iskoristiti,
  • iskoristite sezonske rasprodaje: prateći sezonske rasprodaje često ćete naići na značajne popuste na već snižene cijene, što je sjajna prilika za uštedu,
  • pratite društvene mreže: još jedan koristan „trik” odnosi se na praćenje društvenih mreža jer se ponekad tamo objavljuju posebni popusti ili promotivne ponude koje vam mogu dodatno olakšati kupovinu u financijskom smislu.

Raznolikosti izbora i velike mogućnosti uštede čini Tipli.hr nezaobilaznom platformom za sve koji traže modu bez pristajanja ni na kakve kompromis, kako u pogledu stila, tako i financija.