Space Jam: Nova legenda

Ne propustite Svemirski vikend u CineStar kinima

U CineStar kinima vas ovog vikenda očekuju brojne aktivacije u kojima će uživati najmlađi, kao i oni malo stariji koji su prvi Space Jam u kinima gledali prije točno 25 godina!

Space Jam Nove legende_2.jpeg
Foto: Promo

Nema boljeg izlaska od odlaska u najbliže kino na premijeru filma Space Jam: Nova legenda. Povodom otvaranja filma u CineStar kinima vas čeka nezaboravan „Svemirski vikend“ u subotu 17., i nedjelju 18. srpnja.  Ako ste u Zagrebu nikako ne propustite posjetiti Kaptol Boutique Cinema od 17 do 20 sati gdje vas u suradnji sa zagrebačkim sneaker storeom Shoe Cleanique čekaju brojna iznenađenja kao što je: SNEAKER ART korner u kojem će vrijedni artisti customizirati vaše tenisice koje donesete sa sobom, vrijedna ekipa Shoe Cleanique storea će za vas obaviti i brzo čišćenje tenisica “on-foot”. Za to vrijeme će nas za DJ pultom zabavljati Tom Polo, a oni najsretniji će kući otići s parom personaliziranih LIMITED EDITION Air Jordan 1  tenisica! 

Image
Foto: Promo
Image
Foto: Promo


U Kaptol Boutique Cinema su pripremili i izložbu kolekcionarski tenisica (SNEAKERHEAD SHOWROOM) gdje ćete moći vidjeti zaista rijetke kolekcionarske primjerke astronomske vrijednosti, koje teško da možete vidjeti negdje uživo. Film Space Jam: Nova legenda ćete moći pogledati u nekoliko termina u sinkroniziranoj kao i u originalnoj verziji, a za cijeli dan su osmišljeni i fantastični giveawayji sa limited edition promosima iz filma te 20% popusta na sve usluge Shoe Clinique storea.

Image
Foto: Promo

Pravo je iznenađenje i to da se u filmu uz najveću zvijezdu svjetske košarke LeBron Jamesa pojavljuju i mnoge druge profesionalne košarkaške zvijezde u ulogama u kojima ih do sada niste mogli vidjeti. Tako je u hrvatskoj sinkronizaciji jednom od vodećih likova glas posudio i Dino Rađa, jedan od naših najboljih košarkaša svih vremena. Podršku mu je pružila i supruga Viktorija koja u filmu nosi ulogu koju u originalu tumači slavna košarkašica Diana Taurasi kao White Mamba. Slavko Sobin je posudio glas LeBronu, dok je ulogu famozne Lole Bunny preuzela naša popularna glazbenica Franka Batelić. Zavodljivi izgled Lole Bunny kakvu znamo iz prvog filma, zamijenjen je sportskim, modernim izgledom s kojim su autori filma željeli odaslati jednu malo drugačiju poruku gledateljima. Vodeće uloge još nose i Mario Petreković, Božo Kelava, Ronald Žlabur, Dražen Bratulić, Slavica Knežević mnogi drugi. A među fantastičnom glumačkom ekipom našao se i naš legendarni košarkaški komentator Slavko Cvitković u ulozi poznatog voditelja i sportskog komentatora Ernieja Johnsona.

Image
Foto: Promo

Space Jam: Nova legenda, studija Warner Bros. Pictures u hrvatska kina stiže u distribuciji Blitza, a više informacija o događajima ovog vikenda potražite na: https://www.kaptolcinema.hr/17-i-18-7-svemirski-vikend .

Image
Foto: Promo