Prelijepa studentica politologije Lennarta Spajić izabrana za novu Kraljicu Hrvatske 2021.

U Rovinju – kruni Mediterana, laskavu krunu ovogodišnje Kraljice Hrvatske ponijela je Lennarta Spajić, a stručni žiri i publika uživali su u predstavljanjima prekrasnih djevojaka iz svih krajeva Hrvatske

Proglasenje Kraljice Hrvatske 2021..jpg
Foto: Josip Čekada

U rovinjskom hotelu Lone jučer je sve prštalo od ljepote – razlog je izbor za Kraljicu Hrvatske 2021.za Kraljicu Svijeta. Mlada, lijepa i pametna Lennarta Spajić, buduća politologinja iz Zagreba, oduševila je žiri svojim šarmom i izgledom, hodom na pisti, ali i britkim odgovorom na postavljeno pitanje, stoga su upravo nju odabrali za Kraljicu Hrvatske 2021.Titula prve princeze, koja u slučaju odsustva Kraljice preuzima njene obveze, dodijeljena je Zagrepčanka Luciji Bagića druga princeza postala je Gabriela Anđela Japundžić, koja dolazi iz Pule. Ines Štengl je ponijela titulu Kraljice osobnosti, dok je Marija Magdalena Buntak proglašena kao Kraljica elegancije, Kraljica medija je plavokosa Ania Biritteri, a Leona Ostojić proglašena je Kraljicom fotogeničnosti.

shimmer fallback

Žiri je imao težak zadatak, čak njih 13 moralo je odlučiti tko će postati nova Kraljica Hrvatske: Veljko Kajtazi, saborski zastupnik, i podpredsjednik saborskog odbora za sport i mladež, IRENA JAKIČIĆ – predsjednica modne agencije CroStars, Juraj Mihaljević – Kralj Hrvatskih vina, vlasnik Iločkih podruma koji su proizveli vino i  pjenušac Kraljica Hrvatske, Natalija Brkić, predsjednica Direkcije Kraljice Hrvatske, prof. dr. Krešimir Rotim, vlasnik Specijalne bolnice Neurospine i naš najpoznatiji neurokirurg, predsjednica žirija, prof. dr. Danijela Gračan, jedina hrvatica koja je ponijela titulu najljepše na svijetu, Kraljica Svijeta 1989., gospodin JOSIP GRUBEŠA – ministar pravde Bosne i Hercegovine, Paško Dodić – vlasnik Zlatarnice Dodić, Iva Damuggia – izaslanica direktorice Turističke zajednice grada Rovinja gospođe Odete Sapać, Primarius dr. Zoran Veir - spec. kirurg, plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije, Igor Franković, vlasnik i direktor radia Rovinj FM i predsjednik regija Hrvatske udruge radija za Istru, Primorje, Gorski Kotar, Liku i Dalmaciju, Zvonimir Popović, sin vlasnika i direktora tvrtke KANAAN, gospodina Zvonka Popovića, kralja hrvatskog čipsa i Andrej Schilling, poduzetnik, vlasnika brenda AQAVEL SKIN CARE.

shimmer fallback

Prekrasna Doris Pinčić i njezin kolega Mario Sedmak, bili su zaduženi za vođenje svečanosti, a sve prisutne je zabavljao Boris Novković, koji je svojim brojnim hitovima uljepšao samu manifestaciju. Osim njega, svoj nastup je imala i vatrena Ivana Lovrić, grupe Colonia.  Pored pjevačkih točaka, nastupila je plesna skupina Megablast. Publici su se djevojke predstavile u nekoliko izdanja. Raskošne vjenčanice salona Biba iz Pule i Rijeke, savršeno su im pristajale. Neodoljive haljine svjetskog brenda Alyce Paris, također su dodatno krasile sve kandidatkinje. Djevojke su nosile i naočale svjetski poznate modne kuće Sherii Hill.  Za svečane frizure finalistica, pobrinuo se frizerski salon Gea, dok je make up Tamare Flego krasio lica finalistica. Tortu i slastice izradili je srednja strukovna škola Eugena Kumičića iz Rovinja uz mentorstvo profesorice gospođe Silvije Cah. Za bogate nagrade se pobrinuo Vlasnik Kannana, gospodin Zvonko Popović, Kralj čipsa, najstarija vinarija Iločki podrumi vlasnika Juraja Mihaljevića, Kralja hrvatskih vina, za  divni nakit su se  pobrinule zlatarna Dodić i zlatarna Charm Silver, Poliklinika Rotim i  Specijalna bolnica NeuroSpine. Za prekrasne bukete i aranžmane zaslužna je cvjećarna Leona iz Pule.

shimmer fallback

Kraljica Hrvatske najstariji je izbor ljepote u Hrvatskoj, a o njegovoj prepoznatljivosti govori i činjenica da je najstarija i najnagrađivanija domaća vinarija Iločki podrumi, inspirirana ovom manifestacijom, etiketirala svoje vino i pjenušac nazivom „Kraljica Hrvatske“, a o kvaliteti ovog vina najbolje govori činjenica da se posluživalo za vrijeme kraljevskog vjenčanja. Ovom prigodom organizatori izbora Kraljica Hrvatske su ekskluzivno najavili kako su po prvi put u povijesti Republike Hrvatske, upravo oni postali vlasnici svjetskog izbora Queen of the World - Kraljica Svijeta, što je iznimna čast za Republiku Hrvatsku.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.