LJEPOTA I NJEGA

Održan Elle Beauty Awards, dodijeljene nagrade stručnog žirija, ali i publike!

Održale su se ovogodišnje ELLE Beauty Awards, dodjela prestižne nagrade koju ELLE posvećuje ljepoti, njezi kože, te svim proizvodima koji nas čine lijepima iznutra i izvana

Dobitnici Elle BEauty Awards.jpeg
Foto: John Pavlish

Bez obzira na najavljenu kišu, dodjelu nagrada ljepote je naposljetku obasjalo sunce (od kojeg smo, naravno, bili zaštićeni najboljim SPF proizvodima na tržištu!). U mirnom i prirodom okruženom ambijentu poznatog zagrebačkog restorana Okrugljak Elle je s partnerima, prijateljima i predstavnicima nominiranih beauty i skincare brendova proslavio dodjelu čak 40 nagrada u 11 različitih beauty kategorija po glasovima čitateljica i čitatelja, ali i prema mišljenju stručnog žirija.

Beauty znalci, profesionalci i stručnjaci bili su podijeljeni po kategorijama. Svi iz stručnog žirija za određenu kategoriju su proizvode detaljno i dugotrajno testirali, ispitivali i bilježili njihovu kvalitetu i učinkovitost, te naposljetku donijeli konačnu odluku o tome koji se pokazao najboljim po svim parametrima. Naš ovogodišnji stručni žiri su činili: Ana Bat, Marijana Batinić, Elle cover zijezda Petra Bianco, Paola Božiković, Ivona Čulo, Elena Dizdar, Iva Gradišer, Ljiljana Hlupić, Ivan Ilić, Saša Joković, Darija Lorenzi Flatz, Mijo Majhen, Sara Mustapić, Ante Pažanin, Jelena Perić, Nevena Rendeli Vejzović, Silva Stojanović, Slobodan Velicki, Ana Volk, Tamara Žaja, I Jelena Veljača, glavna urednica Elle Hrvatska. “Velika mi je čast biti dijelom beauty žirija. Tijekom cijele prošle godine, od kad sam na ovoj poziciji, osluškivala sam svjetske trendove i učila od naših stručnjakinja i stručnjaka na setovima, u razgovorima, te zna koliko je našoj publici, i ženskoj i muškoj, važna beauty industrija i iskreno usmjerenje prema najboljim proizvodima za njegu i uljepšavanje. Elle kao brend stoji iza najboljih od najboljih beauty industrije. Čestitke svim dobitnicima i osobno zahvaljujem svakom glasu čitateljica i čitatelja našeg portala”.

Image
Foto: John Pavlish

Uz njih, glas čitateljica i čitatelja se ove godine daleko čuo. U razdoblju glasanja za vaše omiljene i provjeren beauty i skincare proizvode Elle je zabilježio 23 251 jedinstven glas, štp znači kako su sve čitateljice i čitatelji ELLE portala zaista ozbiljno shvatili posao beauty stručnjaka.

Lara Rožanić, direktorica vinarije Roxanich, osobno je gostima prezentirala njihovo vino Portorose 2022 koje je oduševilo sve prisutne.  Prekrasan rustikalni ambijent restorana Okrugljak  bio je savršena kulisa za svečanu ceremoniju dodjele nagrada, a voditeljica programa bila je uvijek šarmantna Ida Prester. Tijekom dodjele su naši uzvanici mogli uživati u raznovrsnom brunch meniju uz fine zalogaje i deserte restorana Okrugljak. Dodatno osvježenje su pružili Doctor Nutrition Bar zdravi sokovi i boosteri. Svi dobitnici nagrada slavili su na suncu uz pjenušac i beauty brunch!

Image
Foto: John Pavlish
Image
Image
Image
Image
Image
Foto: John Pavlish
Image
Foto: John Pavlish
Image
Foto: John Pavlish
Image
Foto: John Pavlish
Image
Foto: John Pavlish
Image
Foto: John Pavlish