Nova beauty kolekcija koju potpisuje poznata edukatorica Martina Kallos oduševljava jednostavnošću i kvalitetom

Osim uspješnog vođenja vlastitog brenda i akademije, Martina je odlučila na tržište lansirati proizvode s vlastitim potpisom.

Martina Kallos 2.jpg

Beauty industrija, svakako je jedna od najbrže rastućih. Trendovi se mijenjaju vrtoglavo brzo, ali ono što uvijek presudi pri odabiru omiljenih beauty pomagala ili konkretnih makeup proizvoda, svakako je kvaliteta. Ponekad je bolje u kozmetičkoj torbici koju svakodnevno koristimo imati svega par favorita, jer - manje je više. Jednostavnost u svemu – misao je kojom olakšavamo razne kategorije i područja pa zašto ne bi i šminku sveli na ono najosnovnije ali uz bitnu komponentu – neizbježnu kvalitetu.

Image

Martina Kallos, vodeći je beauty edukator u regiji, a njezine mnogobrojne nagrade i priznanja, dokaz su izvrsnosti kojoj uvijek i isključivo teži. Brojka polaznika koji su sudjelovali i završili njezine edukacije, raste iz dana u dan i tako već godinama. Osim uspješnog vođenja vlastitog brenda i akademije, Martina je odlučila na tržište lansirati proizvode s vlastitim potpisom. Svaki od proizvoda iz kolekcije, savršeno se uklapa u Martininu viziju na kojoj već godinama gradi Kallos kao brend koji je ujedno i jedini hrvatski brend profesionalnih proizvoda za lash&brow tretmane. 

Image

Riječ je o kolekciji proizvoda u kojoj se nalazi bezvremenski eyeliner koji dolazi u dvije boje – crnoj i smeđoj. Precizan aplikator, postojana boja i intezitet, savršeno kompatibilan uz ekstenzije trepavica jer se ne mrvi i ne slijeva u trepavice. Maskara je drugi proizvod iz ove kolekcije, a gusta četkica za volumen, ono je što će oduševiti svakog korisnika. Ono što ova maskara sigurno neće napraviti od trepavica su „paukove nožice“, koje svakako ne želimo vidjeti na svojim očima. Super soft Beauty blender dolazi u dvije boje – nude i black, koji dolazi u posebno dizajniranoj ambalaži „coffee cup“, koja čuva trajnost i čistoću blendera. Među proizvodima se našao i nježno baršunasti Powder puff i Make up torbica koja dolazi u prozirno crnoj boji, a osim na najdražu šminku, može poslužiti i kao praktičan dodatak za put ili plažu jer u nju stane sve neophodno za jednu beauty entuzijasticu.

Image

“Kao osoba kojoj radni dan traje 12+ sati, nemam vremena stalno provjeravati imam li crno ispod očiju. One situacije kada si u obavezama i na sastancima te misliš da baš “rasturaš” današnji dan, a onda se slučajno pogledaš ogledalo i vidiš crne fleke oko očiju. Ne znam što je gore - to ili kada imaš nešto među zubima. Baš zato mislim da će žene obožavati ovaj eyeliner i maskaru” – dodaje Martina.

Image

Martina kao jedna od najutjecajnijih sudaca i predavača, u svojih 15 godina iskustva u radu s klijentima, vođenju salona, osnovala je internacionalni brend i pokrenula 2 poduzeća koja danas uspješno posluju. Organizirala je i prvo Lash natjecanje u Hrvatskoj i regiji i jedna je od začetnica ekstenzija trepavica u Hrvatskoj, a o tome je napisala i dvije stručne knjige.

Image

Više o proizvodima te kako do istih, možete saznati putem službene web stranice.

Image

Foto: Petar Vilović i Nikolina Zaninović Kokotović