Prestani guglat 'hrana u blizini' i naruči dostavu

Bolt Food stigao u 'najlipši grad na svitu'

Kao poseban poklon Splitu, Bolt je pripremio 30% popusta na sve jelovnike. Promotivni period trajat će najmanje tjedan dana. Tijekom promotivnog razdoblja dostave će biti besplatne za restorane u krugu od 2 km.

Bolt Food stigao u Split.jpg
Foto: Promo
Play logo

Od danas građani „najlipšeg rada na svitu“ i okolice mogu naručivati hranu iz omiljenih restorana koristeći Bolt Food aplikaciju. Bolt Food pokrenut je u Hrvatskoj u svibnju 2020., a trenutno je dostupan u više od 20 zemalja.

Play logo

Trenutno je u Splitu moguće naručivati iz restorana kao što su KFC, Burger King te brojni drugi. Broj restorana koji uvode dostavu pomoću Bolt Food aplikacije u Hrvatskoj je prešao 500 i kontinuirano raste, a usporedno s njim i područje dostave. Usluga dostave Bolt Food u Splitu tijekom promotivnog perioda bit će besplatna za restorane u krugu od 2 km.

shimmer fallback

Veseli nas što smo Bolt Food usluge proširili i na područje Splitsko-dalmatinske županije te tako dodatno osnažili mrežu korisnika i poslovnih suradnika. Želimo povećati efikasnost usluge dostave hrane istovremeno pomažući restoranima da unatoč pandemiji ostvaruju pozitivne poslovne rezultate, a dostavljačima pružamo priliku za dodatnom zaradom. Svoju smo uslugu utemeljili na učinkovitosti, a da je ona visoka potvrđuju nam iskustva korisnika, dostavljača i restorana iz Zagreba“, istaknuo je David Ban Ostić, direktor Bolt Fooda za Hrvatsku.

Preduvjet korištenja Bolt Food usluge je preuzimanje istoimene aplikacije, a sam postupak narudžbe je jednostavan zahvaljujući intuitivnom sučelju. Proces je transparentan jer i prije konačne potvrde korisnici imaju uvid u cijenu i procijenjeno vrijeme isporuke. Također, aplikacija omogućava praćenje narudžbe i dostave u stvarnom vremenu te označavanje točne lokacije na kojoj dostavljač po dolasku može predati hranu. Kao sredstvo plaćanja korisnici mogu birati između gotovinskog i kartičnog plaćanja, a ako se odluče na plaćanje karticama, u aplikaciju je potrebno unijeti tražene podatke kako bi se transakcija mogla izvršiti.

Play logo
shimmer fallback

Restorani i dostavljači, mogu se registrirati na stranici food.bolt.eu.

Aplikaciju Bolt Food moguće je preuzeti u trgovinama Google Play, App Store i Huawei AppGallery.

O tvrtki Bolt:

Play logo

Bolt je vodeća europska platforma koja je usmjerena na jednostavniji, brži i pouzdaniji urbani prijevoz. Bolt ima više od 50 milijuna korisnika u više od 40 zemalja diljem Europe i Afrike. U svojoj ponudi ima niz usluga, od vožnji na zahtjev do kratkoročnog najma e-romobila i električnih bicikala te dostave hrane i paketa. Sve vožnje preko Bolt platforme u Europi su 100% ugljično neutralne što je dio Boltovog Zelenog plana, dugoročne strategije smanjenja ugljičnog otiska tvrtke. Više informacija potražite na www.bolt.eu.

Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.