Pleši i pjevaj u Šibeniku

A1 Hrvatska i RTL donose najbolji muzički festival ovog ljeta

Vrući hitovi domaćih glazbenih zvijezda drugu godinu za redom GLASNO će svirati s Tvrđave sv. Mihovila u Šibeniku

_VAB6547.jpg
Foto: Valerio Baranović

A1 predstavlja GLASNO s Tvrđave“, festival je kojeg A1 Hrvatska i RTL Music donose obožavateljima izvrsne glazbe. Svakog četvrtka od 14. srpnja do 18. kolovoza na Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku moći ćemo slušati hitove jednih od najpoznatijih muzičkih lica domaće scene.

Drugu godinu za redom, u ambijentu srednjovjekovnih zidina Šibenika, posjetitelji će doživjeti neponovljivo glazbeno iskustvo koje će na otvorenju festivala 14. srpnja omogućiti riječki indie bend Jonathan, kao uvertira Pipschips & videoclipsima koji ove godine obilježavaju 30. obljetnicu postojanja. Već u tjednu nakon, 21. srpnja, nastupit će rock’n’roll bend Električni orgazam te daleko najpoznatiji i najvažniji bend devedesetih, Kojoti, a 28. srpnja rezerviran je za brojne fanove posljednjih hitova grupe Silente.

shimmer fallback

„Projekt GLASNO suštinski ove godine slavi svoj treći rođendan. Iz jednog online 'pandemijskog' projekta, stasali smo u prepoznatljiv glazbeni brand. Posebno nam je zadovoljstvo vratiti se u nama jedan od najdražih prostora na Jadranu, zajedno sa svim prošlogodišnjim partnerima, ali je od posebne važnosti naglasiti i to da nam se ove godine priključuje i A1 Hrvatska kao glavni partner festivala, što ovu priču čini još zanimljivijom i bogatijom za sve posjetitelje. Pozivamo sve one koji žive glazbu i pozitivnu energiju da dođu bit glasni skupa s nama, jer dobre vibre, hitova i vrhunske glazbe ni ove godine neće nedostajati. I sve to s najljepšim pogledom na more“, rekla je Zorana Kličković, event manager, RTL.

U nezaboravnoj zabavi uživat će se i tijekom kolovoza, pa tako 4. kolovoza stiže prava glazbena poslastica, svima obožavani Edo Maajka, koji će u Šibeniku predstaviti svoj novi album. Kroz ljeto će još 12. kolovoza nastupiti Goran Bare & Majke, a za kraj ovog festivala, 18. kolovoza, svi koji se odluče posjetiti Tvrđavu sv. Mihovila uživat će u zvukovima Rundeka & Ekipe.

„Raduje nas što imamo mogućnost ove godine biti dijelom festivala, zbog čega je A1 Hrvatska pripremio i posebno iznenađenje za sve naše korisnike i ljubitelje dobre glazbe koje na A1 Xplore Music by Deezer usluzi, između 90 milijuna dostupnih pjesama, čeka i posebno pripremljena playlista s najvećim hitovima ovogodišnjih izvođača A1 predstavlja GLASNO s Tvrđave“, izjavila je Iva Ančić, rukovoditeljica odjela za brend, marketinške komunikacije i digitalno poslovanje u A1 Hrvatska.

shimmer fallback

Podršku i priznanje festivalu izrazio je i zamjenik gradonačelnika Grada Šibenika, Danijel Mileta: „Šibenik kao povijesni grad nudi ambijent u kojem prvenstveno građani, a potom i turisti uživaju svaki dan. Riječ je o najuspješnijem gradu kada govorimo o transformaciji i ulaganju u kulturnu baštinu. Tvrđava sv. Ivana, najveća i najkompleksnija šibenska kopnena utvrda, nedavno je službeno posjetiteljima otvorila svoja vrata, tako da sada imamo tri fantastično opremljene utvrde, od kojih se Podršku i priznanje festivalu izrazio je i <strong>zamjenik gradonačelnika Grada Šibenika, Danijel Mileta</strong>: „Šibenik kao povijesni grad nudi ambijent u kojem prvenstveno građani, a potom i turisti uživaju svaki dan. Riječ je o najuspješnijem gradu kada govorimo o transformaciji i ulaganju u kulturnu baštinu. Tvrđava sv. Ivana, najveća i najkompleksnija šibenska kopnena utvrda, nedavno je službeno posjetiteljima otvorila svoja vrata, tako da sada imamo tri fantastično opremljene utvrde, od kojih se <a></a><a>Tvrđava sv. Mihovila pokazala kao idealno mjesto za koncerte</a>. Prošlih ljeta svi smo uživali svi u odličnoj glazbenoj ponudi i ništa manje ne očekujemo ni ove godine.“

Svoje ulaznice za koncerte potražite na eventim.hr, a pripreme za najbolje koncerte u godini obavite slušajući posebno pripremljenu A1 predstavlja GLASNO s Tvrđave playlistu.

A1 Xplore Music by Deezer usluga je kojom A1 Hrvatska omogućuje svojim privatnim i poslovnim korisnicima uživanje u glazbenim hitovima bez reklama. Kako do usluge A1 Xplore Music by Deezer i najvećih hitova svih izvođača festivala A1 predstavlja GLASNO s Tvrđave saznaj ovdje.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.