Olival

Olival SunTané pekmez za sunčanje

Pretjerano izlaganje suncu itekako šteti zdravlju i izgledu kože. Srećom, uz pekmeze prekrasnu, ujednačenu i dugotrajnu boju tena možete postići u nekoliko kraćih sunčanja. Prirodno tamnjenje kože u Olival SunTané pekmezu potiču hranjiva ulja oraha i mrkve, dok su za njegu i održavanje postignute preplanulosti zaslužni ulje sezama, ekstra djevičansko maslinovo ulje i hranjivi kakao maslac. Bonus je to što se za brže postizanje brončane puti ne morate odreći zaštite od sunca! Prvo nanesite zaštitni faktor, potom hranjivi pekmez i spremni ste za hvatanje boje. Ako ste osjetljivijeg tena i želite ga u potpunosti zaštititi, obradovat će vas vijest da postoji i SunTané pekmez sa zaštitnim faktorom 10+, prvi koji u sebi sadrži zaštitne filtere.

Olival SunTané pekmez za sunčanje

3.5

Ukupno

3.5
Cijena
4
Dizajn
3
Kvaliteta
Olival SunTané pekmez za sunčanje
žena.hr
14.6.2018.
Anonimni korisnik
Molimo te da ocjenjuješ samo proizvode koje si isprobala.
Budi konkretna i informativna, općenite komentare tipa 'htjela bih ovaj proizvod' će biti obrisan.
cijena
dizajn
kvaliteta
user472942146353629
Miris je ugodan i nazalost to je sve. Ja sam svijetle puti i nisam ocekivala da cu potamnit nesto puno,ali nije bilo puno rezultata. Koza mi je bila masna i ostavlja mrlje na odjeci. Mozda bolje funkcionira na tamniju put. Ja osobno ne planiram vise kupiti.

3.0

Ukupno

3
Cijena
4
Dizajn
2
Kvaliteta
selena777
Nije me dojmio ni malo. Rekla bih čak i bačeni novci. Isprobala sam razne pekmeze i ulja za tamnjenje i ovaj pekmez je uvjerljivo najgori. Učinka nema, nema ni minimalni faktor, ima lijepu teksturu i nije premastan, ali opet nema smisla.ni koristiti ga.

1.0

Ukupno

2
Cijena
2
Dizajn
1
Kvaliteta
parfumela
Za one koji imaju blijedu put, ovaj pekmez nije od neke koristi i neće dati rezultate u smislu preplanule puti. Dosta je mastan i teško se ispire i takav kao proizvod bio bi idealan da ima zaštitni faktor, jer se ne bi isprao prilikom kupanja. Ostavlja mrlje na odjeći i zbog toga nije praktičan. Miris ugodan, poput čokoladnog namaza, djeluje mi više kao prehrambeni proizvod.

3.0

Ukupno

3
Cijena
4
Dizajn
3
Kvaliteta
Pogledaj sve ocjene