Garnier

Garnier Ultra Doux 5 biljaka šampon za kosu

Šampon za normalnu kosu bez vitalnosti sadrži ekstrakte 5 izabranih biljaka: 1. Zeleni čaj je izvor vitalnosti. 2. Ekstrat limuna daje sjaj. 3. Ekstrakt eukaliptusa poznat po osvježavajućim svojstvima. 4. Ekstrakt koprive za pročišćavanje i lepršavost. 5. Ekstrakt verbene s umirujućim svojstvima omekšava kosu. Rezultat: Vaša kosa je puna života i sjaji od ljepote.

Garnier Ultra Doux 5 biljaka  šampon za kosu

4.5

Ukupno

4.4
Cijena
4.8
Dizajn
4.4
Kvaliteta
Garnier Ultra Doux 5 biljaka  šampon za kosu

žena.hr
19.11.2016.

Anonimni korisnik
Molimo te da ocjenjuješ samo proizvode koje si isprobala.
Budi konkretna i informativna, općenite komentare tipa 'htjela bih ovaj proizvod' će biti obrisan.
cijena
dizajn
kvaliteta
ella195
Jedan od boljih, ali ne i najboljih za moju suhu kosu. Obožavam miris i kako je kosa lepršava. Kada sam ga prvi put koristila djelovao je odlično, drugi put kada sam ga koristila (s time da sam koristila druge šampone između) nije na mene ostavio dojam, kao da mi je kosa bila u gorem stanju, sva slamnata i izmučena, tako da ne vjerujem da ću ga opet kupiti. Po mojem, ovaj šampon nikako ne dolazi u obzir kod nas sa suhom kosom, ali to opet ne mora biti tako.

4.0

Ukupno

5
Cijena
4
Dizajn
3
Kvaliteta
iskrica0
Ja ga jako dugo koristim i super mi je. Jedno vrijeme sam prestala zbog ispadanja kose pa sam koristila za to, ali sam se vratila ovom i stvarno je mrak. Miris šampona i izgled kose nakon pranjau kombinaciji s regeneratorom- čista petica :)

4.0

Ukupno

4
Cijena
5
Dizajn
5
Kvaliteta
ikos61
Uvijek kupujem ultra doux šampone naravno uz kombinaciju s regeneratorom i kosa mi uvijek bude svilenkasta i oredivnog mirisa .. i stvarno mi je nakon koristenja ovog sampona kosa bila predivna

5.0

Ukupno

5
Cijena
5
Dizajn
5
Kvaliteta
Pogledaj sve ocjene