Dr. Oetker mljevena bijela želatina služi učvršćivanju krema, želea i drhtalica, kao i npr. kremastih torti na bazi vrhnja.
Priprema: želatinu pomiješajte sa 6 žlica hladne tekućine, ostavite da nabubri te zagrijavajte dok se u potpunosti ne rastopi. Kad se malo ohladi dodajte je smjesi. Drugi način pripreme mljevene želatine je taj da je nakon što nabubri dodate u 500 ml zagrijane tekućine i miješate dok se potpuno ne rastopi.
Jedno pakiranje Dr. Oetker Želatine mljevene bijele dovoljno je za 500 ml tekućine i odgovara količini 6 listova Dr. Oetker Želatine u listićima.
Dr. Oetker
Želatina bijela mljevena 3-pack Dr Oetker
Hej, prijavi se!
Ako želiš komentirati, ocjenjivati i sudjelovati u nagradnim igrama, registriraj se ili prijavi sa svojim računom.
Anonimni korisnik