Ako želiš komentirati, ocjenjivati i sudjelovati u nagradnim igrama, registriraj se ili prijavi sa svojim računom.
Anonimni korisnik
tina377
Prerađena rajčica čini bolji izvor likopena u odnosu na svježu, budući da ga tako naš organizam može bolje iskoristiti.
Uz bogatstvo kalija i vitamina, idealan je izbor vegetarijanaca i svih koji od hrane traže više.
Ukratko...
Istarske svježe rajčice • Izvor likopena • Jedonstavna primjena
Priprema / Sastojci
Pasirana rajčica može se upotrijebiti za pripremu umaka, juha, preljeva za pizzu, tjesteninu, rižu i ostalih priloga jelu.
Čuvati: nakon otvaranja čuvati u hladnjaku do 4 dana.
Trajanje: 24 mjeseca.
Pakiranje: 200 g, 500 g, 680 g
Nutritivne vrijednosti
Energetska vrijednost 30 kcal / 124 kJ
Masti 0.1 g
- zasićene masne kiseline 0.05 g
Ugljikohidrati 6.3 g
- šećeri 4.4 g
5.0
Ukupno
5
Cijena
5
Dizajn
5
Kvaliteta
stiponja79
Najveći plus pasirane rajčice je sama njena gustoća, koja je izvanredno pogođena. Okus je odličan, nimalo prekiseo. Ambalaža mi se dopada, preferiram staklenu ambalažu. Nažalost ni sve navedeno nemože opravdati užasno visoku cijenu proizvoda. Upravo visoka cijena je glavni razlog zbog kojeg nisam redovni kupac proizvoda.
4.0
Ukupno
3
Cijena
5
Dizajn
5
Kvaliteta
enssi
Ova passata nije pregusta ni prerijetka ali je zato preskupaa pa ju ne kupujem svakodnevno vec po zelji inace je super :)
4.0
Ukupno
2
Cijena
5
Dizajn
5
Kvaliteta
winx
Zadovoljna sam gustoćom i kvalitetom. Međutim kako je skuplja od pelata drugih proizvođača onda je ne kupujem prečesto.
4.0
Ukupno
3
Cijena
5
Dizajn
5
Kvaliteta
indy
Volim sve Mutti proizvode i često ih koristim.Ova passata nije pregusta ni prerijetka.Taman je najpogodnija za dodati u jelo npr.ja znam pred kraj kuhanja dodati u šugo i onda zajedno malo prokuhati.Dobra je i za na pizzu.
5.0
Ukupno