Ajvar se sastoji od mnogo vrsta povrća te se odlikuje visoko kvalitetnim sastojcima. Među najvažnijima su antioksidansi. Sadrži vitamin C, ß - karoten i bioflavonoide, a u rajčici se nalazi likopen. Ajvar ima visoku nutritivnu i nisku energetsku vrijednost. Ne sadrži konzervanse i pripremljen je u skladu s domaćom recepturom. Za ljubitelje ljutog okusa, tu je ljuti ajvar s većim udjelom ljutog feferona u odnosu na blagi ajvar. Ajvar se može koristiti kao prilog uz pečeno meso, kobasice ili roštilj, uz hladna jela i za sendviče. 2010. godine ajvar blagi nagrađen je nagradom "Superior Taste Award 2010" što omogućuje komunikaciju međunarodno prepoznatljivog znaka kvalitete "Superior Taste Award 2010" na ambalaži naredne tri godine, uvrstivši ga u hranu vrlo visoke kvalitete.
Podravka
Blagi ajvar 195 g Podravka

4.7
Ukupno

Hej, prijavi se!
Ako želiš komentirati, ocjenjivati i sudjelovati u nagradnim igrama, registriraj se ili prijavi sa svojim računom.
Anonimni korisnik
aurora1
anisa
Izvrsnog okusa i najbliži domaćem ajvaru....ne osjetim konzervanse niti bilo kakve umjetne tvari. Najradije ga kupujem od svih proizvođača iako je među skupljima.
5.0
Ukupno
zvrkulja
Jako dobar ajvar. Jako dobar okus, jako dobar miris, jako dobro sve. Podravka ima mislim najbolje ajvare, premda su oni svi slični u ajvaru od Podravke se osjeti kvaliteta, zato kad sam u mogućnosti i kad imam potrebu prvo uzmem njihov ajvar. Cijena bi mogla biti malo bolja, ali što je tu je, kvaliteta očito mora koštati.
4.0
Ukupno
4.0
Ukupno