Ajvar se sastoji od mnogo vrsta povrća te se odlikuje visoko kvalitetnim sastojcima. Među najvažnijima su antioksidansi. Sadrži vitamin C, ß - karoten i bioflavonoide, a u rajčici se nalazi likopen. Ajvar ima visoku nutritivnu i nisku energetsku vrijednost. Ne sadrži konzervanse i pripremljen je u skladu s domaćom recepturom. Za ljubitelje ljutog okusa, tu je ljuti ajvar s većim udjelom ljutog feferona u odnosu na blagi ajvar. Ajvar se može koristiti kao prilog uz pečeno meso, kobasice ili roštilj, uz hladna jela i za sendviče. 2010. godine ajvar blagi nagrađen je nagradom "Superior Taste Award 2010" što omogućuje komunikaciju međunarodno prepoznatljivog znaka kvalitete "Superior Taste Award 2010" na ambalaži naredne tri godine, uvrstivši ga u hranu vrlo visoke kvalitete.
Podravka
Ajvar ljuti 350g Podravka

4.7
Ukupno

Hej, prijavi se!
Ako želiš komentirati, ocjenjivati i sudjelovati u nagradnim igrama, registriraj se ili prijavi sa svojim računom.
Anonimni korisnik
zvrkulja
jozi
Podravka ajvari su meni jabolji ajvari. Okus, miris, aroma, ma sve mi je predobro i mislim da su najkvaliteniji koje možete naći na našim policama. A i po cjeni nisu strašni. Ukratko sve najbolje o tom proizvodu. Jako dobar je i blagi i ljuti ajvar, ovisi kako ko voli. Jasi uzmem kako mi kad paše, ali oba su jako dobra.
4.0
Ukupno
ela23
nikad jos nisam radila doma ajvar pa mi je ovaj najbolji, odnosno najomiljeniji od svih...veci sam ljubitelj ljutog od blagog... Savrsenog je okusa i odlicno se slaze uz svaki rucak, ponajvise uz rostilj.
4.0
Ukupno
4.0
Ukupno