Sunčane naočale su važne i zimi, a ovo su modeli s kojima ne možeš pogriješiti

Dobar par sunčanih naočala može napraviti veliku razliku vašeg doživljaja svijeta, a vama može dati neku posve novu, do sada neviđenu dimenziju

marcos-paulo-prado-cED8oFhEeNc-unsplash.jpg
Foto: Unsplash


Na svjetskim modnim pistama, u kolekcijama za jesen/zimu 2021 vidjeli smo povratak funky nijansi i retro-inspiriranih okvira oversize dimenzija. Stoga kućni brendovi talijanskog modnog diva De Rigo - Police, Furla, Fila i Yalea - dokazuju kako je vrlo važno čak i u najhladnijim mjesecima zaštititi svoje oči,a ovoga puta to učinite sa stilom. U međuvremenu možete samo maštati o lepršavijim nijansama i već sada početi sanjati o proljetnom suncu. Radost takvog modnog dodatka je izniman jer vas štiti, nadopunjuje vaš modni izričaj koji je ugodan za vaše jesensko raspoloženje.

FURLA

Kao i svake godine Furla nas iznenadi svojim oblicima i bojama. Ove jeseni za maglovita jutra sugeriramo ovaj ovesize model kvadratnog oblika s metalnom konstrukcijom, presvučenom prozirnim acetatom s nježnim, prelijevajućim i ženstvenim bojama. Nježne prelijevajuće boje stakala omogućit će vam laganiju vožnju do vašeg odredišta,a glamurozan oblik naočala pružit će vam dodatnu notu sofisticiranosti.

shimmer fallback

YALEA

Novi brend na hrvatskom tržištu. Stil sunčanih naočala s karakterističnim  geometrijskim dizajnom. Široki prednji dio dotjeran je acetatnim umetcima u različitim bojama kako bi se stvorila profinjena i ženstvena kromatska kombinacija. Model je dostupan s nježnim i bezvremenskim gradualnim lećama ili s lećama u boji zrcalnog efekta. Najbolji odabir za sve one koji svijet žele gledati 'ružičastim očima'.

shimmer fallback

POLICE WOMAN

Stil sunčanih naočala odvažnog dizajna s oversize prednjim šesterokutnim oblikom od acetata. Krilca su ukrašena s velikim utisnutim zlatnim metalnim trokutastim klinom. Model je dostupan u en-vogue transparentnim i sjajnim bojama. Ono što ga najviše odvaja od drugih modela jest retro oblik samih okvira te je idealan za ljubitelje bezvremenskih diva.

shimmer fallback

POLICE LEWIS HAMILTON

Stil sunčanih naočala izrađen je u potpunosti od recikliranih materijala - uključujući i one izvađene iz oceana te prirodnih vlakana poput trave, riže i pšenice. Prednji dio karakterizira geometrijski dizajn i elegantni metalni umetci na krilcima. Jedinstvena tekstura ovog stila dodatno promiče poruku održivosti, a ljubitelji minimalizma pronaći će u ovom modelu sve što im je potrebno - profinjenost, ali i odvažnost

shimmer fallback

FILA

Prakticirate li sportske aktivnosti predlažemo ovaj unisex sportski model sunčanih naočala. Izdužen, obli prednji dio naglašen je FILA logotipom ugraviranim na gornjem dijelu naočala, a model je dostupan i u varijanti kristalne boje. Ovaj model naočala fantastičan je odabir za sportske outfite, odlična zaštita od vjetra i garantiran ultra trendi modni dodatak.

shimmer fallback

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.