Za ugodne dane kod kuće: Mango kolekcija pidžama i donjeg rublja

Kolekcijom dominiraju minimalizam i profinjenost, koji su i inače karakteristični za ovaj brend

Za ugodne dane kod kuće: Mango kolekcija pidžama i donjeg rublja

Godina koja dolazi kraju bila je sve samo ne obična, a pandemija ja utjecala na našu svakodnevicu, način života i mnogobrojne navike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Vesele božićne pidžame koje jedva čekamo odjenuti


Promijenio nam se i stil odijevanja jer puno više vremena provodimo u svojim domovima pa nam je važno da nosimo odjeću koja je udobna i praktična.  U ponudi gotovo svakog high street brenda ove su se jeseni i zime našle ikolekcijekojima dominiraju komadi, pidžame i ugodna odjeća za kućne kombinacije.


Veliki zaokret u svojoj ponudi napravio je i popularni Mango koji sada, osim formalnih i elegantnih minimalističkih komada, nudi i onu malo udobniju odjeću poput pletenih trenirki, hoodica i pletenine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Nedavno je ovaj brend predstavio i kolekciju pidžama i i donjeg rublja, a koja izgleda zaista odlično. Kolekcijom dominiraju minimalizam i profinjenost, koji su i inače karakteristični za ovaj brend. Ipak, krojevi su jednostavni, a ističu se mekani modeli od pamuka i pletenih materijala te udobno donje rublje od satena.

Upravo radi svega toga, ovi su modeli savršen izbor za po doma, a cijene samih komada vrlo su pristupačne pa će svatko moći pronaći nešto po svom ukusu. Neke od naših favorita izdvojile smo u nastavku.

Foto: Instagram, Mango

1/16