Nova sezona

Traper nikad ne izlazi iz mode, a ove sezone sve vrvi od upečatljivih komada

Nova sezona, jesen/zima, donosi vrlo uzbudljive traper komade. Zanimljivi krojevi, boje, detalji, a ni ove sezone se neće nositi skinny traperice, na veselje mnogih žena

BeFunky-collage (4).jpg
Foto: Mango

Vrijeme je za spremanje ljetnih komada visoko na police ormara i za neke nove slojevite modne kombinacije. Naravno dok se preslaguju ormari, istovremeno se isprobavaju neke modne modne kombinacije. Kožni sako, džemper u nježnoj sivoj boji i omiljena haljina s dugim rukavima - sve je sada na prednjoj strani ormara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
High street moda

Modna jesen: Haljine s dugim rukavima koje se mogu nositi od jutra do mraka

Naravno i traperice, ali i drugi komadi od ovog materijala moraju biti među njima. Ove sezone poseban je naglasak na različitim traper komadima, a već dugo i kolekcijama nismo vidjeli ovako vibrantne traper komade sa super detaljima. Traper haljina sa zlatnim gumbima, midi haljina sa slojevitim donjim dijelom, ukrasni šavovi na suknjama i trapericama. Komadi koji su primjećeni i koji se pamte.

Upravo zato smo prošvrljale po svim kolekcijama high street brendova i pronašle traper komade koji se mogu nositi na različite načine, ali i koji su zanimljivi. Naše favorite možeš vidjeti u nastavku, a sigurne smo da će neki od njih postati i tvoji favoriti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJ VIDEO: Recept za mnogima omiljenu Pavlovu tortu

1/12
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.