NOVI MODNI TRENDOVI

Ledeno plava boja ove bi godine mogla vladati modnom scenom: Znamo gdje već sada pronaći najljepše komade

Nježna, nenametljiva i profinjena, ova je nijansa idealan izbor za posljednje dane zime, ali i za nadolazeću proljetnu sezonu

8741256403_1_1_1.jpg
Foto: Zara

Nova sezona nam je na vratima, a ona na modnu scenu donosi i mnoge nove trendove. Neki od tih trendova već se mogu primijetiti i u novim kolekcijama modnih brendova koje ovih dana stižu u trgovine. Kad je riječ o bojama koje će u 2024. vladati svijetom mode, poznato je da je Pantone bojom godine proglasio nježnu breskvastu, 'peach fuzz' nijansu. Ipak, modni stručnjaci smatraju kako će u godini pred nama biti popularne i neke druge boje, a osobito se istaknula sanjiva ledeno plava nijansa.

Image
PANTONE JE ODLUČIO

Peach Fuzz je boja za 2024. godinu, a mi smo pronašle trendi komade u toj neodoljivoj nijansi

Ova se neodoljiva nijansa pojavila u kolekcijama luksuznih modnih brendova kao što je Loewe, no i high street brendovi ubrzo su prigrlili ovaj trend. Nježna, nenametljiva i profinjena, ova je nijansa idealan izbor za posljednje dane zime, ali i za nadolazeću proljetnu sezonu.

Djeluje uistinu jako privlačno i šarmantno i sasvim će sigurno unijeti dozu osvježenja u naše svakodnevne zimske kombinacije. Trendi komadi u ledeno plavoj nijansi već se mogu pronaći u ponudi mnogih high street brendova, a osobito se ističu kaputi, košulje, haljine i pletivo te efektni modni dodaci.

Istovremeno suptilna i upečatljiva, plava boja je trend koji će u narednoj sezoni sasvim sigurno zavladati modnom scenom, ali i našim ormarima. Neke od najljepših komada u ledeno plavoj boji koji se već mogu pronaći u kolekcijama popularnih high street brendova donosimo u nastavku.

Foto: H&M, Mango, Massimo Dutti, Zara

H&M, 40 eur

Image

H&M, 26 eur

Image

H&M, 35 eur

Image

H&M, 20 eur

Image

Mango, 50 eur

Image

Mango, 13 eur

Image

Mango, 40 eur

Image

Massimo Dutti, 60 eur

Image

Massimo Dutti, 80 eur

Image

Massimo Dutti, 100 eur

Image

Massimo Dutti, 60 eur

Image

Massimo Dutti, 60 eur

Image

Zara, 129 eur

Image

Zara, 20 eur

Image

Zara, 20 eur

Image

POGLEDAJ VIDEO: JOGOM PROTIV BOLOVA U LEĐIMA