PANTONE JE ODLUČIO

Peach Fuzz je boja za 2024. godinu, a mi smo pronašle trendi komade u toj neodoljivoj nijansi

Vrijeme je da se pozdravimo s 'Barbie pink' i da prigrlimo vladavinu nove breskvaste nijanse

profimedia-0830445483.jpg
Foto: Profimedia.hr

Trendovi u današnjem svijetu jako su dinamični, a to vrijedi i kad su u pitanju boje koje su trenutno IN u modnom svijetu. Institut za boje Pantone kao boju za 2024. godinu imenovao je Peach Fuzz, nježnu, baršunastu i suvremenu breskvastu nijansu. Ova nijansa predstavlja savršenu ravnotežu između ružičaste i narančaste, a već je zavladala i kolekcijama brojnih modnih kuća, ali i high street brendova.

Image
SEZONSKO SNIŽENJE

Od čizama do pletiva: Osvježi zimsku garderobu Zarinim komadima na sniženju

Prigušeni koraljni tonovi već se pojavljuju na ženstvenim džemperima, haljinama, bluzama, ali i modnim dodacima. Riječ je o nijansi koja će sasvim sigurno unijeti dašak osvježenja u svačiji ormar te začiniti naše svakodnevne kombinacije, a njezina je velika prednost to što je, za razliku od upečatljive ružičaste, Peach Fuzz puno pristupačnija i s lakoćom će se uklopiti u svačiji stil.

Savršeno se kombinira s neutralnim nijansama poput sive i crne i idealan je dodatak svakoj garderobi. Pantone opisuje Peach Fuzz kao privlačnu nijansu u boji breskve, no sigurne smo da će u godini pred nama biti jednako trendi i sve slične nijanse poput boje lososa, krem i žutosmeđe.

Želiš li novu godinu dočekati sa stilom, ali i unijeti dašak razigranosti u svoju garderobu, komadi u ovim raskošnim nijansama nadahnuti Panteneovom Peach Fuzz bojom savršen su izbor. U nastavku otkrij u ponudi kojih brendova ih već sada možeš pronaći.

H&M, 31 eur

Image

H&M, 50 eur

Image

H&M, 21 eur

Image

Mango, 16 eur

Image

Mango, 50 eur

Image

Mango, 40 eur

Image

Mango, 120 eur

Image

Mango, 23 eur

Image

Mango, 28 eur

Image

Reserved, 90 eur

Image

Reserved, 80 eur

Image

Reserved, 120 eur

Image

Reserved, 9 eur

Image

Reserved, 80 eur

Image

Reserved, 30 eur

Image

Zara, 26 eur

Image

Zara, 18 eur

Image

Zara, 23 eur

Image

POGLEDAJ VIDEO: JOGA ZA OPUŠTANJE