VOLIMO JEANS

Najbolji komadi od trapera sa sniženja - nose se cijelu godinu

Uz omiljene traperice, na sniženjima su se našle i divne traper haljine, suknje, košulje, jakne i brojni drugi modeli koji će začiniti svaki look

traper
Foto: Stradivarius

Ljetna sniženja istaknula su mnoštvo zanimljivih komada koji će unijeti dozu osvježenja u ljetnu garderobu te začiniti naše svakodnevne kombinacije. Popusti su idealna prilika za obnovu garderobe te za kupnju svih onih bezvremenskih klasika koji će biti nosivi sezonama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NAJSLAĐE SNIŽENJE

25 haljina do 25 eura s ljetnog sniženja u Zari

Osim divnih ljetnih haljina i svestranih komada od lana, na sniženjima u omiljenim high street dućanima mogu se pronaći i fantastični komadi od trapera. Bez imalo sumnje, traper je vječni klasik i s lakoćom će pronaći svoje mjesto unutar svakog ormara, no u posljednjih nekoliko sezona komadi od trapera postali su jako trendi pa su tako i kolekcijama popularnih brendova zavladali brojni upečatljivi modeli raznih krojeva i stilova.

Uz omiljene traperice, mogu se pronaći i divne traper haljine, suknje, košulje, jakne i brojni drugi modeli koji će začiniti svaki look. Vladavina trapera nastavila se i u ljetnoj sezoni, a ljetne kolekcije istaknule su nekoliko ključnih modela za novu sezonu.

Jako su IN traper haljine, a kao jedan od najpoželjnijih komada za ljeto nametnule su se i efektne suknje od trapera. Tu su i šarmantni traper sakoi i neodoljivi kombinezoni koji će odlično izgledati i kao dio poslovnih kombinacija.

Ako si u potrazi za novim komadima od trapera, sada je idealno vrijeme za kupnju jer se na sniženjima mogu pronaći brojni zanimljivi modeli. Od jakni i traperica pa do suknji i haljina, naše favorite izdvajamo u nastavku.

H&M - 19,99 €

Image
1/21