Tople i mekane papuče koje će te grijati u hladnijim danima

Kako bi trenuci provedeni kod kuće bili što ljepši i ugodniji, isplati se investirati u tople i udobne komade i modne dodatke poput mekanih papuča

Tople i mekane papuče koje će te grijati u hladnijim danima

Kad dođu prohladni jesenskih i zimski dani naši su favoriti topli komadi koji izgledaju stylish, a istovremeno su ugodni za nošenje. I dok svoje svakodnevne kombinacije ne možemo zamisliti bez ključnih komada poput debelog pletiva i vunenog kaputa, kada je riječ o trenucima provedenima kod kuće, naši su favoriti i ove sezone ležerni komadi, pamučne pidžame te mekane papuče.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Oysho ima najudobnije komade koje možeš nositi kod kuće, ali i izvan nje

S obzirom na situaciju, svi puno vremena provodimo unutar svojih domova, a mnogi i rade od doma pa da bi takvi trenuci bili što ljepši i ugodniji, isplati se investirati u tople, ugodne i praktične komade i modne dodatke koje ćemo nositi kod kuće.


Ono što će nas grijati u onim najhladnijim danima su tople i mekane papuče, a mnoge odlične modele smo već sada pronašle u ponudi naših omiljenih high street brendova.

Ove su sezone brojni brendovi obogatili svoje kolekcije upravo takvim cozy i udobnim komadima idealnima za nošenje po kući i tijekom slobodnog vremena. S obzirom na to da upravo u papučama provodimo većinu vremena dok smo doma, vrlo je važno da nam one budu udobne i tople.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


U online trgovinama poznatih high street brendova ponuda je zaista raznolika, a cijene pristupačne. Dominiraju modeli od mekanih materijala obloženi umjetnim krznom, a već se mogu pronaći i oni s blagdanskim motivima koji izgledaju uistinu preslatko. Tu su i krznene papuče u stilu natikača koje se savršeno slažu s pidžamama. 

U nastavku smo izdvojile neke od najljepših modela za zimske dane koji su pred nama.

Foto: Instagram, H&M, Mango, Oysho, Reserved, Sinsay

1/19