Tina Maze potpisuje LENCIA kolekcije VICTORY i SNOW QUEEN

Osim zlatne olimpijske medalje, najbolja slovenska skijašica je ponijela i naslov Snow Queen

Tina Maze potpisuje LENCIA kolekcije VICTORY i SNOW QUEEN

Zlatarna Celje je u suradnji s najboljom slovenskom skijašicom Tinom Maze, izradila dvije ekskluzivne kolekcije koje utjelovljuju osebujnu eleganciju i nepobjediv borbeni duh mlade sportašice.

Obje linije nakita, koje su dio jesensko-zimske kolekcije LENCIA TINA MAZE, dolaze s potpisom slovenske kraljice snježnih strmina.

Najnovija kolekcija nakita Victory vodi nas u nepregledne daljine bajkovite Rusije koja se kao hladna jutarnja rosa prelijeva u plemenitim modrim tonovima. Ove boje predstavljaju moć i pobjedu koju sugerira i sam naziv kolekcije.
Kolekciju Victory je zajedno s Tinom Maze dizajnirala vrhusnka dizajnerica nakita Zlatarne Celje Olga Košica koja je formiranjem posebnog modrog privjeska na ogrlici i naušnicama dočarala simboliku medalje, dok je oblikovanjem srebrnog prstena i dvojih srebrnih naušnica ilustrirala pobjedničko postolje koje na predstojećim Olimpijskim igrama čeka Tinin dolazak.     

shimmer fallback


Druga kolekcija LENCIA TINA MAZE, koja nosi naziv Snow Queen, upotpunjena je jarkim topazom u blistavim nijansama zelene boje. Topaz se od ostalog dragog kamenja razlikuje upravo po svojoj tajanstvenosti.  
O inspiraciji za kolekciju Snježna kraljica, koju čine ogrlica, prsten i dvoje naušnice, Olga Košica ističe:
»Tina Maze ima svoj jedinstveni stil, kojeg ne nepušta ni za vrijeme natjecanja, a iz kojeg proizlazi i njezina fizička snaga i natjecateljski duh. Osim što je iznimna sportašica, Tina Maze se može pohvaliti i mekoćom i nježnošću koje se odražavaju u kolekciji LENCIA TINA MAZE. Kolekcija Snow Queen odražava upravo tu kombinaciju ženstvene elegancije s dinamičnom energijom i ambicioznošću.«     


shimmer fallback


Osim nakita, slovenska sportska zvijezda je predstavila i fotografije za kolekcije Victory i Snow Queen  te se još jednom dokazala i kao model pred fotografskim objektivom.

Više informacija o ponudi, ali i posebnim pogodnostima Zlatarne Celje potražite na sljedećim linkovima:
www.zlatarnacelje.si
https://www.facebook.com/ZlatarnaCeljeHrvatska?ref=ts&fref=ts

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.