ZIMSKO ŠARENILO

Sakoi u bojama koje se isplati 'uhvatiti' na sniženju jer se mogu nositi u različitim prilikama

Sako u boji zaista može 'podići' kombinaciju i unijeti dašak vedrine u garderobu. Povodom početka sezone sniženje, izdvajamo najljepše sakoe u boji koje jedva čekamo nabaviti – prije nego što se rasprodaju!

Screenshot (62).png
Foto: Mango

Ženska odijela posljednjih su godina izrazito popularna. Ne znamo je li ih dodatno popularizirala Kate Middleton koja modele različitih krojeva i boja nosi u bezbroj službenih posjeta. No čini se da su prošla vremena kad su se nosila samo crna odijela i to isključivo za poslovne prigode. Sada na odabir imamo strukirane, ali i oversized modela s jednostrukim ili dvostrukim kopčanjem, duže ili kraće sakoe, a birati možeš i karirane uzorke. Ili recimo sakoe od tvida koji su ove sezone 'vladali' gradskim špicama. Žene danas sakoe i blejzere kombiniraju za razne situacije.

Image
NAJBOLJI U 2023.

Oduševili su nas! Top 10 modnih trenutaka s crvenih tepiha u 2023.

Želiš li poslovni look, odaberi – na primjer – hlače na crtu, dok je u ležernim prigodama upečatljiv sako dobro spojiti uz traperice ili hlače širokih nogavica, ali i suknje.

Sakoe volimo zbog njihove svestranosti i elegancije, a ove zime rado ćemo nositi modele u bojama. Prije nego što ih kupiš, razmisli kakav kroj ti najbolje pristaje i u kojim bi ih situacijama nosila. Prošla su vremena kad su sakoi nosili isključivo uz hlače u kompletu, no ipak je dobro unaprijed znati uz što možeš kombinirati svoj novi komad.

Uz to, počeo je prvi krug sniženja u našim najdražim trgovinama pa izdvajamo 15 favorita u boji koje se isplati nabaviti prije nego što se rasprodaju. Ima tu svijetlih, ali i jarkih nijansi i sigurne smo da ćeš pronaći nešto za sebe!

Mango sako – 49,99 eura

Image

Zara sako s podvrgnutim rukavima – 29,99 eura

Image

H&M sako – 25,99 eura

Image

H&M sako – 44,99 eura

Image

Mango sako - 39,99 eura

Image

H&M sako – 23,99 eura

Image

C&A kožni sako – 29,51 eura

Image

Pull&Bear blejzer na preklop – 25,99 eura

Image

Reserved obični sako – 12,99 eura

Image

Reserved sako od mješavine viskoze – 29,99 eura

Image

Reserved sako s ukrasnim gumbima – 39,99 eura

Image

Reserved sako od satenske tkanine – 35,99 eura

Image

Mohito dvoredna jakna – 49,99 eura

Image

Mohito elegantan sako – 17,99 eura

Image

Izvor: Mango, Zara, Reserved, Mohito, Pull&Bear, C&A, H&M

POGLEDAJ VIDEO: JOGA ZA OPUŠTANJE