STIGLO JE PROLJEĆE

Rupičaste bluze i košulje u 18 različitih modela

Bluze i košulje neizostavan su komad kada govorimo o proljetnoj garderobi, a među najpoželjnijim modelima i ove sezone istaknule su se one s rupičastim detaljima

reserved2.PNG
Foto: Reserved

Svaka nova sezona donosi neke nove trendi modele, ali i svima dobro znane klasike koji se lako uklapaju u svaki stil i ormar. Takvi bezvremenski komadi uvijek su popularni te se zadržavaju unutar naše garderobe bez obzira na aktualne trendove jer nekako uvijek djeluju efektno i stylish.

Image
TRENDI MODELI

Iz novih kolekcija: Šarmantne bluze i košulje za svakodnevne kombinacije

Bluze i košulje neizostavan su komad kada govorimo o proljetnoj garderobi, a među najpoželjnijim modelima i ove sezone istaknule su se one od rupičastih tkanina. Ovi modeli već su davnih dana pronašli svoje mjesto na modnoj sceni i svakog im se proljeća rado vraćamo.

I ove sezone, rupičaste bluze i košulje našle su se u fokusu kolekcija mnogih modnih brendova, a novi modeli osvježeni su trendi detaljima i ženstvenim krojevima te djeluju uistinu jako šarmantno. Savršene za toplije dane, neodoljive rupičaste bluze odnosno košulje s pravom se smatraju modernim klasikom koji pronalazi svoje mjesto unutar baš svakog ormara.

Njihova je privlačnost u tome što uvijek djeluju trendi i 'chic', a jednostavno se kombiniraju i uz njih svaki look izgleda efektno. Rupičaste bluze su već stigle na police trgovina high street brendova, a i dalje su najpopularnije one u bijeloj boji. Uz njih, mogu se pronaći i modeli u nekim drugim nijansama poput crne ili plave.

Koje god modele odabrala, jedno je sigurno – s ovim komadom ne možeš pogriješiti, a moći ćeš ga nositi sezonama. U nastavku smo izdvojile one najljepše rupičaste bluze i košulje koje su popularni brendovi predstavili u svojim proljetnim kolekcijama.

H&M - 33 €

Image

H&M - 40 €

Image

H&M - 30 €

Image

H&M - 40 €

Image

H&M - 50 €

Image

H&M - 21 €

Image

H&M - 50 €

Image

Mango - 50 €

Image

Mango - 50 €

Image

Reserved - 36 €

Image

Reserved - 33 €

Image

Reserved - 33 €

Image

Reserved - 33 €

Image

Zara - 26 €

Image

Zara - 30 €

Image

Zara - 26 €

Image

Zara - 30 €

Image

Reserved - 33 €

Image
Image
VELIKA SUBOTA

Zagrebačka špica: Dominirale su proljetne kombinacije, a Mirela Holy odabrala je omiljenu boju