SAVRŠENI LJETNI KOMADI

Reserved ima neodoljivu kolekciju kojom dominiraju bijela i plava boja

U kolekciji se najviše ističu haljine i bluze s vezovima, ažurnim umecima i volanima koje su iznimno ženstvene i romantične te će se s lakoćom prilagoditi svakoj ljetnoj kombinaciji

Reserved kolekcija za ljeto
Foto: Reserved

Ljeto nam je sve bliže pa su brojni modni brendovi počeli predstavljati svoje raskošne kolekcije za novo godišnje doba. Uz trendi novitete, u kolekciji svakog brenda i ove su sezone svoje mjesto pronašli svi oni neodoljivi modni klasici bez kojih su ljetne kombinacije nezamislive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lepršave haljine, duge suknje i elegantni laneni komadi stigli su na police omiljenih high street trgovina i izgledaju zaista sjajno. Od minimalističkih modela u neutralnim nijansama pa do komada u jarkim bojama i začinjenih uzorcima, u bogatoj će ponudi svatko pronaći favorite za svoju ljetnu garderobu.

Novu kolekciju za ljetne dane nedavno je predstavio i popularni high street brend Reserved. Riječ je o veseloj i udobnoj kolekciji za ljeto u kojoj dominiraju bijela boja, koja je za ljetne dane idealan izbor, te sve nijanse plave koje pak će unijeti dozu svježine u svaki outfit. U kolekciji se najviše ističu haljine i bluze s vezovima, ažurnim umecima i volanima koje su iznimno ženstvene i romantične te će se s lakoćom prilagoditi svakoj ljetnoj kombinaciji. U nastavku smo izdvojile neke od naših favorita iz Reservedove kolekcije za nadolazeće ljeto.

Mini haljina - 35,99 €

Image
1/15