Reserved ima najromantičniju cvjetnu kolekciju: Izabrale smo najljepše lepršave modele

Reserved je jedan od onih high street brendova kojima se uvijek s užitkom vraćamo, a ovog nas proljeća virtualne police online šopinga na stranicama ovog brenda posebno privlače zahvaljujući divnom odabiru lepršavih, romantičnih modela u cvjetnim uzorcima

Reserved ima najromantičniju cvjetnu kolekciju: Izabrale smo najljepše lepršave modele

Još su u 8. stoljeću Japanke ukrašavale svoje kimone bogatim cvjetnim uzorcima, a zna se i kako su stari Egipćani voljeli uzorak cvijeća koristiti za dekoraciju odjeće ili pak svojih domova. Floralni uzorak definitivno je najromantičniji, najženstveniji i najnježniji uzorak u povijesti odijevanja, a popularnost mu ne blijedi stoljećima. 

Od velikih i raskošnih do nježnijih cvjetića karakterističnih za razdoblje rokokoa, u povijesti se cvijeće koristilo za dekoraciju u svim formama i oblicima, pa ne čudi stoga što i mi danas svake godine jedva čekamo da uskočimo u proljetne cvjetne haljinice koje svojom nježnošću i lepršavošću automatski podsjećaju na pupanje života i ponovno buđenje prirode oko nas. 

Iako je ovogodišnje proljeće znatno drugačije od onih na koje smo navikli, pa teže možemo izaći van i prošetati u novim odjevnim komadima kojima smo se počastile, to i dalje ne znači da ne možemo uživati u ljepoti cvjetnih uzoraka. Neovisno  o tome želiš li se opskrbiti za prve ljetne šetnje ili pak po kući hodati sređena i dotjerana, mi smo ti pripremile odličan izbor cvjetnih odjevnih komada iz ponude Reserveda, high street brenda koji nas svojim kolekcijama nikada ne razočara. 

Krupni ili sitni, pastelni ili u zagasitim nijansama - cvjetni uzorci na ovim haljinama, bluzama i kombinezonima zasigurno će te oduševiti, a na tebi je samo da odabereš svoj omiljeni komad i počastitš se njime. 

Reserved cvjetni sako - 699 kuna

Image

Cvjetna haljina - 250 kuna

Image

Reserved cvjetna haljina s puf rukavima - 450 kuna

Image

Reserved bluza s prozirnim rukavima - 179 kuna

Image

Romantična široka haljina - 499 kuna

Image


Kombinezon s uzorkom cvijeća - 350

Image

Reserved romantična cvjetna haljina - 299 kuna

Image

Pamučna ljetna haljinica - 350 kuna

Image

Nježno ružičasta haljina - 249 kuna

Image

Zelena haljina s bijelim cvjetićima - 349 kuna

Image