Pronašle smo najudobnije modele grudnjaka i topića koji su savršen izbor za nošenje kod kuće

Donje rublje koje svakodnevno nosimo, osobito u ovim danima karantene, treba biti udobno i praktično

Pronašle smo najudobnije modele grudnjaka i topića koji su savršen izbor za nošenje kod kuće

Donje rublje vrlo je važno u životu svake žene, a ima nevjerojatnu moć. Pomaže nam da se osjećamo privlačno i seksi, ali istovremeno i udobno.

Pronaći idealno donje rublje koje će zadovoljiti sve te naše kriterije ponekad nije nimalo lako niti pak jednostavno. I dok čipkasto donje rublje najčešće čuvamo za neke posebne prigode, oni komadi koje nosimo svakodnevno trebali bi nam prije svega biti udobni i praktični.  
Iako je tijekom ove karantene postalo vrlo popularne ne nositi grudnjak, ako se bez grudnjaka ne osjećaš ugodno, onda možeš isprobati one malo udobnije modele grudnjaka i topića koji su savršene za nošenje po doma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


U ponudi mnogih brendova pronaći ćeš zaista divne modele grudnjaka i topića od mekanog pamuka ili viskoze koji najčešće nemaju žicu pa su idealni za nošenje upravo u udobnosti vlastita doma. Vrlo su popularni i bralette modeli grudnjaka koji su ipak malo više seksi i delikatni, a najčešće dolaze u kombinaciji s finom čipkom.

Zavirile smo u kolekcije donjeg rublja naših omiljenih brendova, a modele u kojima ćeš se osjećati udobno, ali istovremeno lijepo i ženstveno donosimo u fotogaleriji u nastavku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Foto: Instagram, H&M, Mango, Reserved, Sinsay, Stradivarius

1/16