Pronašle smo 'must have' komade za ljetne dane provedene na otvorenom

Ljeto provedi u prirodi i prigrli novi viralni trend - "cottagecore" estetiku koja je usredotočena na sklad s prirodom i seoski život

Pronašle smo 'must have' komade za ljetne dane provedene na otvorenom

Nakon mjeseci provedenih unutar četiri zida, svi mi žudimo za provođenjem vremena na otvorenom, a dolaskom ljeta konačno je stiglo i to vrijeme. Nakon što smo veći dio 2020. proveli u zatvorenom, maštali smo o prirodi i šetnjama na svježem zraku i općenito više počeli cijeniti sve što nam priroda ima za ponuditi, a sve je to rezultiralo novom estetikom koja je osvojila društvene mreže - .

Image

Kombiniranje naizgled nespojivih uzoraka i vječna bijela: Šest ljetnih outfita koje ćemo obožavati


Cottagecore je internetska estetika koja je krenula na platformi TikTok, a inspirirana je romantiziranom interpretacijom života na selu te usredotočena na ideju jednostavnijeg života i sklada s prirodom.

Slike odmora na Instagramu zamijenile su slike prirode, bicikli s košarama ispunjenima ručno ubranim cvijećem i piknici u prirodi, a ovaj trend na društvenim mrežama također utječe na to kako se ljudi oblače, s naglaskom na nostalgičan seoski stil. 


Kako bi prigrlila ovu novu estetiku, izdvojile smo sedam predmeta koji su idealni za ljetne dane provedene na otvorenom i naš izbor iz high street ponude. 

Mini haljina cvjetnog printa


Ništa ne govori "priroda" više nego klasična haljina cvjetnog printa koja je pravi ljetni idealan za vruće dane na suncu, a mi smo izdvojile nekoliko haljina iz aktualne ponude high street brendova.


Bershka, 99,90 kn

Image
Mango, 299,90 kn

Image
Zara, 229,90 kn

Image

Gingham uzorak


Gingham je uzorak koji uvijek podsjeća na ljeta provedena na otvorenom. Nemoj se držati samo klasičnog gingham printa - poigraj se šarenim ginghamima uz naš izbor odjevnih predmeta u ovom uzorku. 


Mango, 99,90 kn

Image
Bershka, 119,90 kn

Image
Stradivarius, 199,90 kn

Image

Šeširi


Šešir je predmet koji većina nas nije nosila otkad smo bili šestogodišnjaci, ali ljetni šeširi izgledaju tako simpatično u kombinaciji s bijelim haljinama ili košuljama. Izdvojile smo neke iz high street ponude.


Mango, 79,90 kn

Image
Pull&Bear, 99,90 kn

Image
Zara, 119,90 kn

Image

Bijela boja


Cottagecore estetika odiše jednostavnošću, a kad je riječ o odijevanju, ništa nije jednostavnije od bijele ljetne haljine ili košulje. Izdvojile smo nekoliko klasičnih komada u bijeloj boji.


Mango, 169,90 kn

Image
Stradivarius, 149,90 kn

Image
Zara, 299,90 kn

Image

Ukrasi u kosi


Mašne, kopče, trake za kosu, perle ili nešto sasvim drugo - što god da staviš u kosu, bit će odličan dodatak svakom outfitu. Izdvojile smo najzanimljivije ukrase za kosu iz high street ponude.


Bershka, 99,90 kn

Image
Mango, 49,90 kn

Image
Stradivarius, 29,90 kn

Image

Pletene torbe


Pletena torba koja izgledom podsjeća na košaru osnovni je predmet svakog outfita inspiriranog cottagecore estetikom, a ovog ljeta sve ćemo ih više viđati. Izdvojile smo ih nekoliko iz high street ponude.


Pull&Bear, 119,90 kn

Image
Pull&Bear, 199,90 kn

Image
Zara, 299,90 kn

Image

Zelena boja


Zelena boja je boja prirode i stoga je idealna za ljeta provedena na otvorenom. Haljine, suknje, košulje ili hlače u zelenoj boji bit će tvoj pravi saveznik ovog ljeta, a mi smo izdvojile neke komade u ovoj boji.


Bershka, 69,90 kn

Image
Reserved, 159,90 kn

Image
Zara, 299,90 kn

Image