Planiraš piknik u prirodi? Uz ove preslatke haljinice - zablistaj i u toj prigodi

Iako je ovo kasno proljeće obilježeno nestabilnim vremenom, mi se nadamo da će uskoro temperature značajno porasti i da ćemo što više vremena moći provoditi u prirodi. To je ujedno i odlična prilika za organizirati piknik, a ako ti se ta ideja sviđa imamo i prijedlog što odjenuti

Planiraš piknik u prirodi? Uz ove preslatke haljinice - zablistaj i u toj prigodi

Ovih dana maštamo o romantičnim piknicima ispod krošnji drveća ili pak na suncu na nekoj idiličnoj livadi punoj poljskog cvijeća. Iako nam takve ideje zvuče kao divan način za provesti neko sunčano lipanjsko poslijepodne, dobra je zamisao i prilagoditi se situaciji pa nakon posla otići u obližnji gradski park i tamo za prijatelje prirediti mali piknik s hladnim pićima i domaćim snackovima. 


Ako se i tebi sviđa zamisao o pikniku, dobro je znati i da trebaš pripaziti što odjenuti za takvu priliku. Iako se čini da je piknik super ležeran način provođenja vremena, svejedno par stvari trebaš imati na umu kada biraš svoj outfit. Naime, bitno je da odjeća koju nosiš bude udobna i dovoljno široka, te da ne sputava sjedenje i kretanje. Uz to, bit će ti lakše ako sve što odjeneš bude lepršavo i lagano, jer će ti biti manje vruće. Na kraju, zgodno je odabrati i vedre ili svijetle boje kako bi sve odisalo ljetom. 

Kako bismo ti olakšale pripremu outfita za piknik, odabrale smo deset divnih ljetnih haljina u kojima će sjedenje na travi biti ugodno. Od šarenih, kariranih ili pak cvjetnih - sigurne smo da ćeš u našem izboru pronaći idealnu piknik haljinicu za sebe. 

Retro bijela haljina iz Manga - 599 kuna

Image

Svilenskasta Oysho haljina boje lososa - 299 kuna

Romantična haljina s puf rukavima s Asosa - 195 kuna

Image

Karirana Topshop midi haljina - 212 kuna

Image

Prozračna Mango haljina s rupicama - 350 kuna

Image

Vesela cvjetna haljina iz H&M-a - 151 kuna

Image

Midi plava haljina s puf rukavima s Asosa - 212 kuna

Image

Duga lepršava haljina sa sitnim floralnim uzorkom iz Manga- 299 kuna

Image

Cvjetna haljina tea dužine iz Topshopa - 305 kuna

Image

Kratka rozo-crvena karirana haljinica s Asosa - 101 kuna

Image