Najljepši nokti

Pastelne manikure u koje smo se zaljubili ovog proljeća

Pastelne boje vratile su se na velika vrata. Dominiraju na odjeći pa bi bilo dobro uskladiti i nokte. Kod pastelnih nijansi odlično je to što ih možeš kombinirati kako god poželiš. Pastel na pastel ide i ne možeš promašiti

profimedia-0379456791.jpg
Foto: Profimedia.hr

Još uvijek nosiš tamne, zimske boje na noktima? Ne čudi, s obzirom da je vani oblačno i hladno, nimalo nalik proljeću. Želiš li dozvati sunce, mahni mu, pokaži mu svoju proljetnu pastelnu manikuru. Prekrasne nijanse namamit će ga da se pokaže i otjera oblake pa da konačno uživamo u svim ljepotama proljeća. Ne postoje boje koje više simboliziraju proljeće od nježnih i jarkih pastelnih.

Image
Tako vesele

'Rainbow nails': Trendi manikure u duginim bojama očarale su nas

Pregledale smo Instagram u potrazi za inspiracijom i pronašle svašta - od manikura inspiriranih '90-ima, do onih ukrašenih perlama. Naravno, kada je riječ o manikurama, ništa ne može proći bez kultne francuske i bez šljokica koje u pastelnom izdanju izgledaju baš posebno. U modi su kratki i umjereno dugi nokti, a upravo takvima sjajno stoje pastelne nijanse. U nastavku pogledaj na koje sve načine možeš nositi pastel na noktima.

Valovi u boji

Svaki nokat u drugoj boji, u nježnim nijansama i samo djelomično nalakiran tako da stzvoriš dojam vala ili vijuge, čini ovu manikuru vrlo efektnom.

Pastel žuta

Jarko žuta u pastelnoj nijasni izgleda poput sunca koje je sišlo na nokte. Nećeš pretjerati niti ako cijele nokte nalakiraš u ovu boju, no nama se više sviđa ova djelomična manikura te cvjetići kao još jedan proljetni detalj. I ne zaboravi završni touch - sedefasti prozirni lak.

Neon-pastel-hippie

Muči li te proljetni umor, uz vitamine, svježe voće i povrće pomoći će ti i ova hipijevska manikura za koju imamo osjećaj da sadrži toliko energije da može napajati jedan manji grad.

Manikura inspirirana '90-ima

Kombinacija pastelnih boja, cvjetova, linija i različitih uzoraka evocira indie stil koji je bio ultra popularan prije 30-ak godina. Ovdje se vodi načelom što više, to bolje i ne brini o tome slažu li se boje. Naravno da se slažu.

Nježne boje

U ovoj manikuri savršeno su usklađene dvije pastelne nijanse žute, boja pistacije i puderasto ružičasta, a dodatu posebnost daje joj tehnika nanošenja laka u kojoj se korijen nokta ne lakira.

Biseri i sedef

Za posebne prilike izaberi manikuru koja će ujedno odigrati i ulogu nakita. Pastelna ljubičasta sa sedefastim premazom te perlice nalik biserima, aplicirane na svaki nokat, privlačit će pažnju gdje god se pojaviš.

Pastel i šljokice

Šljokice same po sebi mogu izgledati napadno, no pastel ih "smiruje" pa će se tvoja proljetna manikura savršeno uklopiti u tvoj outfit kojim, vjerujemo, u ovo doba godine dominiraju vedre i nježne boje.

Limeta

Boja limete ove je sezone među popularnijama, a njezina pastelna inačica izgleda fantastično. Detalji su ti koji privlače pažnju, poput ove manikure u kojoj su bočni rubovi noktiju nalakirani pastelnom limetom.

Francuska pastelna manikura

I za kraj klasik , francuska manikura, no u modernoj izvedbi i pastelnim nijansama. Ovu manikuru možeš nositi kroz cijelo proljeće, na dnevni outfit, ali i onaj večernji, svečaniji.