Nose se ljetne marame: Pogledaj gdje i na koje načine ih sve možeš vezati

Nose se marame, a ti baš i nemaš inspiraciju kako ih vezati i uz što ih nositi? Zato smo mi odlučile dati ti mali vjetar u leđa!

Nose se ljetne marame: Pogledaj gdje i na koje načine ih sve možeš vezati

Marame na ulicama grada ovog su ljeta postale najčešći ukrasni dodatak, a gotovo da nema highstreet brenda koji u svoju ponudu nije uključio ovu svilenu ljepoticu. Za ovim ukrasnim dodatkom poludile su žene diljem društvenih mreža, a načini za kombiniranje su, usudile bi se reći, neiscrpni. Modne blogerice pomoću njih ukrašavaju torbe i šešire, a njima podižu i svoje odjevne kombinacije. Zbog toga, odlučile smo za tebe pronaći nekoliko načina kako i gdje ih sve možeš (s)vezati.

1. Oko punđe ili repa
Tvojoj frizuri marama će dati potpuno drugačiji doživljaj!

2. Oko glave
Možeš si od nje izraditi turban ili traku za kosu, a za 'vintage look' vrhove zaveži iznad čela!
Ako imaš kraću kosu, s maramom je nerijetko 'teže' izaći na kraj. Međutim, u nastavku pogledaj kako s tom situacijom možeš potpuno ovladati i biti potpuna profesionalka kada na red dođe ovaj ljupki, svileni detalj.3. Oko vrata
Postoji malih milijun načina kako ju možeš zavezati oko vrata, ali nikad nećeš pogriješiti s klasičnim vezanjem s vrhovima malo više u stranu. Osim što ćeš izgledati potpuno 'chic', marama će podići tvoju odjevnu kombinaciju gotovo 50 posto. Uostalom, uvjeri se sama!
4. Oko ručke torbe ili oko šešira
Svojoj torbi daj novi izgled tako što ćeš joj dodati svileni ukras! Isto možeš pokušati sa šeširom za vrijeme ljetnih vrućina na plaži.

5. Duže marame mogu ti poslužiti kao kimono 
Od dužih marama jednostavno možeš izraditi kimono koji će ti super doći tijekom ljetnih šetnja!

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.