Nakit s hrvatskim potpisom: Upoznaj domaće brendove koji odražavaju stil i osobnost

Možda nisi znala, ali i hrvatske dizajnerice nakita mogu učiniti da se osjećaš posebno

Nakit s hrvatskim potpisom: Upoznaj domaće brendove koji odražavaju stil i osobnost
Play logo

Kreativna scena u Hrvatskoj sve je vrijednija, a njezina budućnost nije upitna s obzirom na sve veći broj domaćih dizajnera. Svaka dizajnerica iza svog rada potpisuje izniman trud da predstavi svoju viziju ženstvenosti.

Play logo

Nakit je, neki tvrde, odraz naše osobnosti i stila. Bio on upadljiv ili jednostavan - podiže svaku odjevnu kombinaciju, a žene i djevojke odabiru ga po uzoru na svoje istinske preferencije. 

Play logoSimboli i privjesci mogu biti mladenački, elegantni, personalizirani ili potpuno apstraktni - sve ovisno o karakteru onoga tko ga nosi.

S obzirom da je ljetno vrijeme idealno za poigravanje nakitom na preplanuloj koži, za tebe smo saznale kako izgleda nakit s hrvatskim potpisom te što ga obilježava.

Zaviri u našu galeriju!

Iva Viljevac

Minimalistički dizajn, elegantan izbor detalja i nježan izgled karakteristike su dizajnerice nakita, Ive Viljevac.

Play logo

Play logo

Cloud&Co

Zaštitni znak ovog nakita je oblak, a u ljupkim kombinacijama čest je motiv i polumjesec ili zvijezde. Cloud&Co nakit je s pričom, idealan za romantičarke i umjetnice u duši.  


Play logo

My Mon Mon

Hrvatski brend My Mon Mon nudi kolekcije od 18 karatne zlatne pozlate, a trenutna ljetna kolekcija inspirirana je biserima. 

Play logo

Mirta Jewelry

Elegantan nakit, besprijekorno čistih linija od zlata, srebra i oksidiranog srebra neće proći nezamijećeno ako je Mirta Jewelry tvoj izbor.  


Lana and Love

Minimalistički nakit koji je ručno rađen po mjeri kupca, a ukrašen je i raznim detaljima poput perlica, kamenja, kristala...  


Sexy Plexy

Sexy Plexy je idejno najprije izrađivao nakit od pleksiglasa, a danas su tu i mnogi drugi materijali poput poludragog kamenja, stakla i raznih metala.Destina nakit

Jednostavan i elegantan nakit Destina nerijetko kao svoj motiv koristi zvijezdu, a pri stvaranju nakita vode se željama kupaca tako da narukvice ili lančiće sigurno možeš personalizirati na neki način.  


Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.