Najpopularniji uzorci za proljeće i ideje kako ih nositi

Uzorci su zavladali ulicama

Najpopularniji uzorci za proljeće i ideje kako ih nositi

Proljeće nam je i službeno započelo, a naši omiljeni brendovi svojim su proljetnim kolekcijama već najavili koji će trendovi vladati ulicama ovog proljeća. Kao jedan od najpopularnijih trendova ovog proljeća istaknuli su se uzorci, koje obožavaju i trendseterice te ih rado nose u svojim trendovskim kombinacijama.

Kad su u pitanju uzorci koji će prevladavati ovog proljeća, trenutno su najpopularnije točkice. Osim toga, tu si i svestrane prugice, cvjetni uzorak te mnogi drugi zanimljivi oblici kojima ćemo rado začiniti svoje razigrane proljetne kombinacije.


Postoje i drugi šarmantni uzorci poput žakarda i paisley uzorka koji možda nisu toliko sveprisutni, ali također su idealan odabir za proljeće. Top pet najpopularnijih uzoraka koje bi trebala uvrstiti u svoje kombinacije ovog proljeća, otkrivamo ti u nastavku.Foto: Instagram


Prugice

Jedan od uzoraka koji su baš uvijek u modi zasigurno su prugice, a trendseterice ih naprosto obožavaju. Vesele i razigrane, prugice su idealne za proljeće i ljeto i mogu se nositi na bezbroj načina.

Točkice

Kao 'it' uzorak ovog proljeća istaknule su se točkice, a najčešće se pojavljuju na haljinama, suknjama i bluzama. Izgledaju vrlo ženstveno i u svaku kombinaciju unose pomalo retro štih.

Leopard uzorak

Voljela ga ili ne, leopard uzorak i dalje ostaje jedan od najpopularnijih uzoraka sezone, a sudeći prema kombinacijama s Instagrama, trendseterice ga obožavaju.

Karirano

Karirani smo uzorak rado nosili tijekom jeseni i zime, no njegova se popularnost, u nešto drugačijoj izvedbi, nastavlja i tjekom toplije sezone.

Cvjetni uzorak

Malo tko može zamisliti proljetne kombinacije bez floralnih motiva pa se upravo cvjetni uzorak ponovno ističe kao jedan od dominantnih trendova ovog proljeća.